Kacperek315 Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Super, elegancko pomalowany. Takie coś bardzo przypadło mi do gustu. Cytuj
marioba Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 Witam Szanownych Forumowiczów! Pojazd został zaatakowany chińskimi olejami. Po zużyciu 36 patyczków higienicznych i 1/4 rolki papieru toaletowego, na dzień dzisiejszy wygląda to tak: Zaczyna mi się podobać. I to by było na tyle......... Cytuj
tomek14147 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Prezentuje się naprawdę zacnie, aż się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć. Cytuj
math Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Prezentuje się naprawdę zacnie, aż się nie mogę doczekać kolejnych zdjęć. Dokladnie...malowaie wyszlo prima sort Cytuj
ups Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Fajnie go ''zmęczyłeś''. No jeszcze pewnie jakimiś bambetlami go obwiesisz? Czekam na więcej. Pozdrawiam Cytuj
marioba Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 Witam! No jeszcze pewnie jakimiś bambetlami go obwiesisz? Jeszcze nie wiem. Zazwyczaj mało obwieszam gratami pojazdy. Na pewno coś będzie na tylnej ławce (kanistry i bańka z olejem itp..). Może jak znajdę jakąś ciekawą skrzynkę, albo coś..... Cytuj
marioba Napisano 7 Lutego 2011 Autor Napisano 7 Lutego 2011 Witam Szanownych Forumowiczów! Popracowałem nad gąsienicami. Zestaw malarski wygląda tak: Na sporego gluta koloru czekoladowego, daję kilka kropel gunmetal. potem przecieram kolorem stali. Unikam jak mogę koloru gunmetal. Jest nienaturalny, nijaki i do niczego. Nadaje się tylko do malowania szpadli i siekier. Tutaj efekty malowania. Lewa skończona ,prawa do przetarcia stalą. Potem założyłem to wszystko na kółka i wygląda to tak : Pierwsza przymiarka gratów: I tyle..... Cytuj
skwercio Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Te gąski mają wygląd jakiś taki... nie wiem jak to opisać... jakoś tak niewłaściwie wyglądają w stosunku do reszty modelu (przynajmniej takie robią wrażenie) Cytuj
marioba Napisano 7 Lutego 2011 Autor Napisano 7 Lutego 2011 jakoś tak niewłaściwie wyglądają w stosunku do reszty modelu Bo to dopiero początek zabawy z gąsienicami. Na razie są tylko pomalowane Cytuj
marioba Napisano 11 Lutego 2011 Autor Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Model skończony. Zapraszam do galerii. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=25404 By olmaka at 2011-02-11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi