Kamil K. Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Tak, tylko jeszcze nie opanowałem odpowiedniej techniki ich malowania. A nie powiem, żeby łatwo było odwzorować taką czcionkę i rozmiar napisu... pozostaje mi chyba tylko ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 no na zdjęciu jest troszke inaczej urwany ale to tylko moje zdanie o taki mankament się nie będe sprzeczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Zimowe kamo na tylnej plycie klasa choć dla zasady dodałbym jakieś brązowe ,bure zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Lipca 2012 Autor Share Napisano 2 Lipca 2012 Wszystko w swoim czasie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 a mnie tam się podoba napis troszeczkę za mały ale ujdzie a co do białego na wieży to ja bym dał go nieco mniej i bardziej w stylu tego na tylnej płycie (bardziej rozmyty) nie zapomnij o napisie na burcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Maszynista racje ma ,za dużo wapna na wieży ,nie gra z dołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Panowie zobaczcie zdjęcie oryginału kadłub jest prawie cały zielony owszem wieża odcina się ale ten typ już tak miał.Ten czołg zostal zlożony z dwóch innych z całego zimowego gdzie uszkodzili kadłub i z drugiego zielonego gdzie nie mieli wieży-po zdjęciach z epoki wysnułem taki wniosek co chyba ma sens bo nie sądzę by aż tak sie farba z kadłuba zmyła a z wieży nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Lipca 2012 Autor Share Napisano 3 Lipca 2012 Dodam trochę zielonego na wieżę/zetrę białego, ale niewiele - na zdjęciach kontrast jest, i na modelu też będzie, a to jaki i jak się komu będzie podobał to już kwestia indywidualna. Po zdjęciach B&W to niewiele można wywnioskować tak naprawdę - kiedyś chyba w poradniku Miga było fajne zdjęcie jakiegoś pojazdu z górą w minii i dołem piaskowym - niby kontrastujące kolory a obok, na fotografii w czerni i bieli różnica była znikoma. Można by wymalować model na podstawie tego zdjęcia na piaskowo i nikt by nawet nie pomyślał, że coś jest nie tak. Druga sprawa - wcale to nie musi być składak. Wystarczyło, że załodze się śpieszył, albo wapna brakło. W tym też nie widzę nic dziwnego. I tak na razie prace stoją, póki nie nauczę się robić ładnych napisów - ten na kadłubie już musi być równy i idealny, bo taki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 ja tam nie wybrzydzam, mówię tylko co ja bym zrobił podoba mi się nawet tak jak jest - kawał dobrej roboty a to że tylko wieża jest biała to nic niemożliwego jeśli jednak mogę coś zasugerować - dodaj może trochę białego w krawędzie błotników spływający kamuflaż raczej by tam w większości został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Cześć, Pogoda nie najlepsza do robienia zdjęć, ale wrzucam kilka, żeby nie było, że nic się nie dzieje. Teciak dostał dostał drugi napis, oraz pierwsze filtry. Jak światło będzie trochę lepsze, to wrzucę porządną galerię takiego wariata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Będziesz mu dawał też jakieś brązowe filtry czy raczej pozostaniesz przy bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 W zasadzie to on już jest po brązowawych filtrach. Raczej już nie będę go zalewał mocniej, bo nie chcę, żeby z białego zrobił się kremowy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Teciak dostał washa i jakieś tycie odpryski. Cały czas wszystko przed nim. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Świetnie się prezentuje w tej resztce zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Jak dla mnie wszystko wygląda super . Czekam na zakończenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Działaj ostrożnie, aby nie zepsuć super efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi