skala72 Napisano 27 Lutego 2011 Autor Napisano 27 Lutego 2011 A wie Pan gdzie można zakupić polskie samochody pancerne za w miarę niską sumkę gdzieś tak w okolicach 30-70zł? Nie wiem, proponuję poszukać wybranego samochodu w sieci np. sklepy modelarskie (internetowe). Ja posiadam np. 4TP, TK oraz wz.29 firmy Modell Trans własnie w skali 1/72. Jeżeli jest Pan zainteresowany zapraszam do zapoznania się z oferta mojej firmy (http://tankmodels.pl) Wszelkie pytania proszę kierować przez formularz kontaktowy po zapoznaniu się z ofertą. Modele wz.34-x w skali 1/72 są dostępne w firmie Wild Hogs ja miałem tylko nadzieję na stoisko z modelami MT w Bytomiu. Przykro mi, ale dopiero w 2012 roku będę z Modell Transem i z ... i z ... i z Kubusiem. Cytuj
R_Mazzi Napisano 29 Maja 2011 Napisano 29 Maja 2011 Mógłbyś wrzucić in-boxa? Widzę, że na stronie Twojego sklepu pierwszy Kubuś już jest zapudełkowany Cytuj
skala72 Napisano 29 Maja 2011 Autor Napisano 29 Maja 2011 Zdjęcia modelu pojawią się tuż przed premierą o której poinformuję na stronie firmowej. Cytuj
skala72 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Już wkrótce, nie mogę wszystkiego zdradzić. Cytuj
mac eyka Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Już wkrótce, nie mogę wszystkiego zdradzić. Przykro mi, ale dopiero w 2012 roku będę z Modell Transem i z ... i z ... i z Kubusiem. Czy można z tego zrozumieć, że premierę Kubusia należy oczekiwać zimą przyszłego roku? Cytuj
ArmiA Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 I pomyśleć, że oryginał zrobili w 13 dni... Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 ArmiA , powinieneś być na "Mistrzach" i to od razu na głównej Cytuj
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 I pomyśleć, że oryginał zrobili w 13 dni... No własnie, oryginał i nie 13, tylko dokładnie 12 dni. Cytuj
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Napisano 8 Czerwca 2011 Powiem tak, model jest ukończony (99%), kończą się dwa inne, do gara trzeba coś włożyć, aktualnie priorytet jest sklep (do którego zapraszam). On powoduje, że będą powstawały nowe produkty marki TANK models. Proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość. On naprawdę pojawi się wkrótce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi