skala72 Napisano 27 Lutego 2011 Autor Share Napisano 27 Lutego 2011 A wie Pan gdzie można zakupić polskie samochody pancerne za w miarę niską sumkę gdzieś tak w okolicach 30-70zł? Nie wiem, proponuję poszukać wybranego samochodu w sieci np. sklepy modelarskie (internetowe). Ja posiadam np. 4TP, TK oraz wz.29 firmy Modell Trans własnie w skali 1/72. Jeżeli jest Pan zainteresowany zapraszam do zapoznania się z oferta mojej firmy (http://tankmodels.pl) Wszelkie pytania proszę kierować przez formularz kontaktowy po zapoznaniu się z ofertą. Modele wz.34-x w skali 1/72 są dostępne w firmie Wild Hogs ja miałem tylko nadzieję na stoisko z modelami MT w Bytomiu. Przykro mi, ale dopiero w 2012 roku będę z Modell Transem i z ... i z ... i z Kubusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Mógłbyś wrzucić in-boxa? Widzę, że na stronie Twojego sklepu pierwszy Kubuś już jest zapudełkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Zdjęcia modelu pojawią się tuż przed premierą o której poinformuję na stronie firmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 A KIEDY TO BĘDZIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Już wkrótce, nie mogę wszystkiego zdradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Już wkrótce, nie mogę wszystkiego zdradzić. Przykro mi, ale dopiero w 2012 roku będę z Modell Transem i z ... i z ... i z Kubusiem. Czy można z tego zrozumieć, że premierę Kubusia należy oczekiwać zimą przyszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Myślę, że duuużo wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 I pomyśleć, że oryginał zrobili w 13 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 ArmiA , powinieneś być na "Mistrzach" i to od razu na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 I pomyśleć, że oryginał zrobili w 13 dni... No własnie, oryginał i nie 13, tylko dokładnie 12 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Nawet Duke Nukem już wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 Powiem tak, model jest ukończony (99%), kończą się dwa inne, do gara trzeba coś włożyć, aktualnie priorytet jest sklep (do którego zapraszam). On powoduje, że będą powstawały nowe produkty marki TANK models. Proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość. On naprawdę pojawi się wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi