temir 2 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Witam! Model ukończony przeddzień wystawy w Lublinie . Wątek warsztatowy można obejrzeć sobie tutaj: viewtopic.php?t=23335&postdays=0&postorder=asc&start=0 Model skończony, jeszcze bez podstawki: ...kompletny: ...i w Lublinie: Fotki dzięki uprzejmości kolegi Panzer4 ...i pozostałe zdjęcia powstałe w "domowym zaciszu" Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Bardzo ładny twardziel, aż prosi się o sklejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 o zesz TY, aleś tempo narzucił... jak zawsze gratulacje, poza modelem podoba mi się stylistyka podstawki. masz dryg. było pisac to bym jakiegoś ludka znalazł w szafie... ps. po namyśle - albo zamknij włazy albo wklej tam ludki bo zieje czernią... chociaz masz pewnie coś w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Model jest świetny, wiem bo miałem zaszczyt pomacać Podstawka idealnie skomponowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Tak jak pisałem Ci na maila uważam, że kamo powinno być bardziej krzykliwe/barzewne. Czołguś prezentuje się wspaniale Doczeka się jakiś załogantów Dałeś końcówkę lufy minią? polecam militaryphotos.net i wątek "Polish Armor" - piekne foty także standardowych T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 Witam! uważam, że kamo powinno być bardziej krzykliwe/barzewne. Było, ale trochę przedobrzyłem z brudzeniem i "przygasiłem" kolory kolejnymi warstwami syfu Dałeś końcówkę lufy minią? Dałem Doczeka się jakiś załogantów Niestety nie mam - ale jakby co to włazy są otwarte... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Temir rozumiem, że pokażesz go w listopadowej edycji Braille Scale? Bo występują drużyny narodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 Witam! rozumiem, że pokażesz go w listopadowej edycji Braille Scale? Bo występują drużyny narodowe Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Załoganci to nie problem, trzeba mieć tylko łepetyny w odpowiednim hełmofonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 Witam! Załoganci to nie problem, trzeba mieć tylko łepetyny w odpowiednim hełmofonie. I właśnie z tym jest problem ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Piękny model, i fajnie, że w końcu dajesz podstawki! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi