wuwumaster Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 witam, ruszyło się coś w galerii ostatnio to i ja wrzuce swój skromny ulepek a jest to Revelowska wszystkim dobrze znana foczka z antenami, robiona de facto z pudła, szybki projekt treningowy (3 intensywne dni pracy). Temat niemiaszków może i oklepany, ale kto wie może komuś się spodoba pozdrawiam i zapraszam do krytykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Widzę, że odcinałeś garb za owiewką i zrobiłeś pozycję otwartą ;) Ciężko było? Czeka mnie ten sam model Revella, tylko malowanie inne będzie A modelik sam w sobie bardzo ładny Powiesz, jak zrobiłeś te plamy na bokach? (w sensie na jakich ustawieniach aerka ) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 z garbem było średnio, ale dało rade, owiewke potem poszpachlowałem i podrzeźbiłem a malowanie boków to typowe "przenikanie barw", czyli j.szary RLM76 na to ciapki RLM74/75dość rzadką farbą na średnio-małym ciśnieniu i na to jeszcze raz bardzo rzadką RLM76 - trochę pomiędzy ciapkami, troche po całości, wedle uznania z kamo jestem o tyle zadowolony że poza oczywistymi prostymi liniami całość poszła z ręki. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Fajnie pomalowane. Ja boje się jak na razie takich malowań.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Twoja "Foczka", a malowanie robi wrażenie. Gratulacje Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Twoja "Foczka", a malowanie robi wrażenie. Obiema "rencami" podpisuje się pod opinia kolegi Mnie własnie owe ciapki na boku póki co skutecznie odstraszają od większości modeli ferfluchte Luftwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Miło popatrzeć i trudno zanleźć jakieś zastrzeżenia! Gratuluje udanego modelu dość oryginalnej wersji Foki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi