wuwumaster Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 witam, ruszyło się coś w galerii ostatnio to i ja wrzuce swój skromny ulepek a jest to Revelowska wszystkim dobrze znana foczka z antenami, robiona de facto z pudła, szybki projekt treningowy (3 intensywne dni pracy). Temat niemiaszków może i oklepany, ale kto wie może komuś się spodoba pozdrawiam i zapraszam do krytykowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Widzę, że odcinałeś garb za owiewką i zrobiłeś pozycję otwartą ;) Ciężko było? Czeka mnie ten sam model Revella, tylko malowanie inne będzie A modelik sam w sobie bardzo ładny Powiesz, jak zrobiłeś te plamy na bokach? (w sensie na jakich ustawieniach aerka ) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 z garbem było średnio, ale dało rade, owiewke potem poszpachlowałem i podrzeźbiłem a malowanie boków to typowe "przenikanie barw", czyli j.szary RLM76 na to ciapki RLM74/75dość rzadką farbą na średnio-małym ciśnieniu i na to jeszcze raz bardzo rzadką RLM76 - trochę pomiędzy ciapkami, troche po całości, wedle uznania z kamo jestem o tyle zadowolony że poza oczywistymi prostymi liniami całość poszła z ręki. pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Fajnie pomalowane. Ja boje się jak na razie takich malowań.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Twoja "Foczka", a malowanie robi wrażenie. Gratulacje Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dewertus Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Bardzo fajnie się prezentuje Twoja "Foczka", a malowanie robi wrażenie. Obiema "rencami" podpisuje się pod opinia kolegi Mnie własnie owe ciapki na boku póki co skutecznie odstraszają od większości modeli ferfluchte Luftwaffe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banny Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Miło popatrzeć i trudno zanleźć jakieś zastrzeżenia! Gratuluje udanego modelu dość oryginalnej wersji Foki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts