skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 A na Polaka cierpliwości jakoś nie mam. Laughing I gdzie tu patriotyzm? W portfelu, jak ma się pełny to i patriotyzm jest. A tak to idiotyzm. A co się dzieje z tą 7ką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 W portfelu, jak ma się pełny to i patriotyzm jest. A tak to idiotyzm. A co się dzieje z tą 7ką? Poczytaj to się dowiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2011 Kurde kto mi podprowadził moją laske z opisu ?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Przeminął od kiedy u władzy był kaczor a teraz złodziejski tusk. Też mam ich w d.... ale chodziło mi o historie... No nie, Panie i Panowie, tylko bez takich. Stanowcze Nie dla polityki na forum A co się dzieje z tą 7ką? Poczytaj to się dowiesz.. Dziękuje koledze za rzetelną odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 A czy jej przód ma jakieś znaczenie Nie no zobaczyłem rewers to i awers mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 No nie, Panie i Panowie, tylko bez takich. Stanowcze Nie dla polityki na forum Twisted Evil Każdy wyraził swoje zdanie demokracja jest Dziękuje koledze za rzetelną odpowiedź.. A ty jak zwykle... na tacy wszystko podaj koledze Skali. zadaj sobie trud i poczytaj wątek od początku to się dowiesz wszystkiego i nie będziesz zadawał głupich pytań Pozdrawiam i sorry za off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Rafał, szkoda że odpuściłeś temat, teraz już wiesz z czym każdy chcący złożyć 7TP musi się zmagać na codzień.Pierwsze koty za płoty, następny będzie lepszy ! Zadziwia mnie nagła przemiana niektórych forumowiczów i ich neoficka walka o modelarski patriotyzm. Łatwiej jest gadać, niż robić coś samemu od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Drogi Adminie, wywal to cóś. THX. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 No nie, Panie i Panowie, tylko bez takich. Stanowcze Nie dla polityki na forum Twisted Evil Każdy wyraził swoje zdanie demokracja jest To kolegę zapraszam na plac zabaw. Dziękuje koledze za rzetelną odpowiedź.. A ty jak zwykle... na tacy wszystko podaj koledze Skali. zadaj sobie trud i poczytaj wątek od początku to się dowiesz wszystkiego i nie będziesz zadawał głupich pytań Pozdrawiam i sorry za off top Dobrze, że powiedziałeś dziękuję, bo to dzisiaj rzadkość. Często tylko i wyłącznie nauczyciele z wielkim Ego i na dodatek bez kompetencji nas otaczają. Całe szczęście że są też modelarze i na dodatek ludzie. A jak będziesz pisał w temacie i nie off-topował, to będzie łatwiej czytać dany topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 To kolegę zapraszam na plac zabaw. Nie mogę bo Jędrek zabrał mi grabki Dobrze, że powiedziałeś dziękuję, bo to dzisiaj rzadkość. Często tylko i wyłącznie nauczyciele z wielkim Ego i na dodatek bez kompetencji nas otaczają.Całe szczęście że są też modelarze i na dodatek ludzie. A jak będziesz pisał w temacie i nie off-topował, to będzie łatwiej czytać dany topic. Dobrze to ująłeś zamiast uprawiać swoja agitację i marketing na wszystkich dostępnych forach wziąłbyś i coś skleił to człowiek mógłby ocenić czy Ty jeszcze modelarz czy już tylko Dyrektor Zarządzający firmy Tank Models Pozdrawiam Kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Dobrze to ująłeś zamiast uprawiać swoja agitację i marketing na wszystkich dostępnych forach wziąłbyś i coś skleił to człowiek mógłby ocenić czy Ty jeszcze modelarz czy już tylko Dyrektor Zarządzający firmy Tank ModelsPozdrawiam Kolegę Wkrótce się wszystkiego dowiesz. Jak będzie miał na głowie firmę, która działa nie tylko na rynku polskim, i inne rzeczy poza firmą, to pogadamy o sklejaniu modeli. Z miłą chęcią bym sobie posklejał dla relaksu, ale na razie nie stać mnie na to. PS. Dzięki temu marketingowi, wielu modelarzy i sklejaczy zostało uszczęśliwionych, sam powinieneś wiedzieć. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Chyba w ramach tej pracy jesteś obecny na wszystkich możliwych forach modelarskich i wypowiadasz się w każdej materii od szmatolotów do rakiet :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Jak będzie miał na głowie firmę Skąd wiesz że nie mam? inne rzeczy poza firmą Nie demonizuj każdy z nas ma jakieś życie, problemy itd. Z miłą chęcią bym sobie posklejał dla relaksu Po prostu zrób to. ale na razie nie stać mnie na to. Tu bym nie bluźnił Koniec bo to bez sensu Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 wypowiadasz się w każdej materii od szmatolotów do rakiet :P A to jest już moja sprawa, która chyba nie powinna ciebie interesować. ps. a my czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Panowie! Zbastujcie naprawdę. Przypomina mi się pewne hasło z muru sprzed kilku lat: "SLD,AWS-jeden pies". To w kwestii polityki. A Ty Dumo rób dalej tego 7TP w normalnym warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 A Ty Dumo rób dalej tego 7TP w normalnym warsztacie. Tez czekam na ciąg dalszy warsztatu tego spolonizowanego Vickersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2011 Ja już się wypowiedziałem model ląduje na allegro i kończe konkursowego T-28. Do wakacji mam zamiar zbudować wszystkie rodzaje tygrysa, zostały mi już tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Ja już się wypowiedziałem model ląduje na allegro i kończe konkursowego T-28. Do wakacji mam zamiar zbudować wszystkie rodzaje tygrysa, zostały mi już tylko 3 To gratuluję, a nie gryzą się między sobą? A tak na poważnie, to które już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 To gratuluję, a nie gryzą się między sobą? A tak na poważnie, to które już masz? Wczesny: viewtopic.php?t=20357&highlight=tiger Późny: viewtopic.php?t=20278&highlight=tiger I po sesji mam zamiar zbudować Initial'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 I po sesji mam zamiar zbudować Initial'a. Fajne Tygrysiątka, trzeba będzie po podglądać chociaż jak się nie ma czasu na sklejanie. Co do sesji, jak ja bym chciał tak napisać, ech... kiedy to było Piękne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Dumo, obejrzałem Twoje galerie i mówiąc szczerze jest zawiedziony tym rejterowanie. Niemieckie modele wykonane są bardzo porządnie. Chyba, że nie lubisz korzystać z literatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2011 Dumo, obejrzałem Twoje galerie i mówiąc szczerze jest zawiedziony tym rejterowanie. Niemieckie modele wykonane są bardzo porządnie. Chyba, że nie lubisz korzystać z literatury? Korzystam a bo co? Moje modele nie zawsze są zgodne z historią czasami troche naginam żeby lepiej się prezentowały. Jestem artystą to i modele artystyczne i popiepszone rejterowanie yyyyy ???? Niemieckie modele wykonane są bardzo porządnie. Jeżeli chodzi o starą Tamiye i starego Dragona to niestety ale roboty przy nich jest sporo o dodatkach nie wspominając. Prawie dwie strony OT..... nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 czasami troche naginam żeby lepiej się prezentowały.Jestem artystą to i modele artystyczne i popiepszone Co do 7ki, to w najnowszej monografii 7TP, ukaże się na rynku w 2015 roku; będą pokazane, po raz pierwszy, unikalne zdjęcia, a mianowicie "sportowa" wersja. Będzie posiadał spoiler, poszerzane gąsienice, alu-wózki, no i oczywiście patefon stereo, co do klimy to autor nic na ten temat nie pisze. Może taki od "czapy historycznej", bo ile można piać z zachwytu nad przestarzałym czołgiem na '39 rok, podejdź do tego modelu z duszą artysty, tak jak Bagiński do Powstania w Hardkorze '44, bo inaczej będzie to kolejny modelik 7ki na tym forum, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Prawie dwie strony OT..... nieźle. Hehe zdrada 7TP na rzecz tygrysa to już poważne wykroczenie, dlatego temat się rozwija Co gorsza może przejść w temat artystycznego tworzenia modeli Nie ma czołgu to o czymś trzeba gadać hehe xD Jakbyś dołożył do pieca przy siódemce to wszyscy byliby cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Za "megaslownik.pl": czasownik rejterować synonimy: brać nogi za pas, czmychać, dawać dyla, pierzchać, pryskać, uchodzić, uciekać, ulatniać się, umykać, wiać, wyrywać, zabierać się, zmykać, zwiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi