BEDU Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Witam przedstawiam wam moją super pszczółkę czyli DODGE SUPER BEE w skali 1/24 z firmy REVELL Zmiany: - nowy fioletowy lakier - czarny matowy dach - nowe robione na zamówienie felgi - czarne wnętrze - drewniana kierownica - obniżony i chyba tyle FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Model prezentuje się bardzo dobrze, fajnie dobrane kolory, tylko mógłbyś wyprostować w nim koła i podnieść tył tak aby stał wyżej od przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 wrecz zajebiaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Fajny modelik, ale mam pytanko - ten chrom na zderzakach to "pudełkowy" czy własna praca ? Jeśli to drugie to proszę o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 15 Listopada 2010 Autor Share Napisano 15 Listopada 2010 zmorka chrom na zderzakach niestety pudełkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Najlepszy model z twojej stajni. Ciekawie wygląda na tych felgach, ale nastaw z przodu osobiście mi tu nie pasuje. Nierówno pomalowane chromy wokół szyb i obrysówek. Ładnie pomalowana komora silnika. Ogólnie bardzo ciekawy model, niestety z kilkoma mankamentami. Oby tak dalej. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Najbardziej razi mnie brak okablowania ,nastawy kół oraz krzywo pomalowany filt powietrza, a reszte błędów wymienili koledzy. Zgadzam się z Tomkiem - najlepszy Twój model, kolory, nie przesadzony styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Z tymi tylnymi kołami w "japońskim stylu" - w Coronecie, tak jak i we wszystkich starych Muscle Cars, masz sztywny most, chcąc nie chcąc nie ma możliwości takiego ustawienia kół, chyba że z wymianą mostu z niezależnym zawiasem. Inną kwestią dla purystów ;) jest kolor silnika. MOPARowskie silniki w znacznej większości malowane były na pomarańczowo. Podoba mi się malowanie - schludnie, czysto i gładko. Fajnie też odwzorowałeś winylowe pokrycie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 bardzo fajne autko, a zdjęcia 4 i 5 - bardzo fajna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Całkiem fajnie wykonany Dodge Powłoka lakiernicza i chromy (pomimo, że pudełkowe) wyglądają bardzo ładnie, wnętrze również niczego sobie. Niestety gorzej prezentuje się silnik i jego otoczenie, które jest strasznie puste. Oprócz wspomnianego okablowania, przydałoby się również uwydatnić jego detale i nanieść przynajmniej lekkie ślady eksploatacji. Wiem, że takie "gangsta fury" są zwykle "odpicowane", ale lekkie ślady smaru czy oleju temu silnikowi by nie zaszkodziły. Z tego powodu wystawię modeowi dwie "szkolne" oceny: Za zewnętrze i wnętrze : 5- Za komorę silnika: 3 Jestem ciekaw za co zamierzasz zabrać się teraz? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JE1216 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Super model BEDU, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 powiem po lotniczo-pancerniacku: brak washa, obić, otarć, lakier mógłby być wypłowiały, poza tym ubłocił bym go, ukurzył, czarne opony wyglądają nienaturalnie - szare+kurzenie, a wogóle to nie możliwe że uchował by się w takim stanie i trzeba by mu rozbić lampe, wybić szybe, skrzywić drzwi no i przede wszystkim zrobić przerdzewiałe dziury w progach, na koniec dodam że na kostce brukowej brak plam kapiącego oleju... (tyle w kwestii "obowiązujących" standardów wykonania które ciągle wszędzie wyczytuje...) a serio - bardzo ciekawy i fajnie wykonany model może i pare wytkniętych przez poprzedników niedoskonałości się zaszyło w detalach, ale widać w nim dobrze rozumiany styl, mimo 'tuningu' nie jest przedobrzony, bardzo mi się podoba pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Piękny model, kocham ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Piękny model, kocham ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOPAR Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 A więc moim zdaniem to kolor świetny, wnętrze super ale alufelgi i obniżenie pogorszyły cały model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 A więc moim zdaniem to kolor świetny, wnętrze super ale alufelgi i obniżenie pogorszyły cały model. Taki styl, jak w gangsterskich filmach o afroamerykanach. Na pewno to nie pogorszyło modelu Ja osobiście to takiego obniżenia nie dawałbym negatywu - niby hydraulika, te sprawy, a w wozach z hydrauliką nie widziałem jeszcze negatywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi