RH Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Jak wiadomo moim priorytetem są szmatoplaty i wszystko to co posiada śmigla . Z związku z tym "rury "nie sa moją mocną stroną (sa takie bezduszne:)) "śmiglaki" maja to coś w sobie .Podobnie jak te pierwsze samochody w porównaniu z tymi produkowanymi na wielka skale . To podejście niezbyt przychylne do "rur" moglo się odbic na samym wykonaniu. Z związku z tym zrobiony jest tak jak widac ,i ani myśle nic juz z tym fantem zrobić :( Na pewno maniacy "rur" inaczej "hydraulicy" napiętnują modelik ale co tam ich prawo ,przecież są w tym lepsi (mowa osklejaczach "rur") Historii samolotu i tym podobnych pierdoł nie będe przedsawiał bo samolot jest tak oklepany i znany że szkoda sie powtarzac .A kto nie wie o nim nic to może poszperać po stronkach .Naprawde jest tego dość sporo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Brawo, ślicznie się prezentuje. Numer trochę za ciemny ale ogólnie model bardzo ładny Możesz napisać jakich farb używałeś do malowania (firma i numery). dzięki Edytowane 24 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Świetny Viperek, tempo budowy imponujące. Mam tylko pytanie do kolorów, przypuszczam ze sa poprawne, ale matryca w Twoim aparacie chyba lekko przebarwia i jest taki niebieskawy zabarw szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Brawo, ślicznie się prezentuje. Numer trochę za ciemny ale ogólnie model bardzo ładny To akurat nie moja wina "Kitajce " taki dały w modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Nie no co Ty chcesz od tego aFeee...16 . ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Z tymi kalkomaniami to są wszędzie problemy. Mam ten model to wiem, miałem kalkomanie z Two Bobs i jest to samo, zdaje sie że kalkomanie z Model Aliance mają także za ciemne cyfry. Nie widziałem jeszcze poprawnego zestawu. Model jak napisałem spoko, mój czeka na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Z tymi kalkomaniami to są wszędzie problemy. Mam ten model to wiem, miałem kalkomanie z Two Bobs i jest to samo, zdaje sie że kalkomanie z Model Aliance mają także za ciemne cyfry. Nie widziałem jeszcze poprawnego zestawu. Model jak napisałem spoko, mój czeka na malowanie. Wiem i jestem pod wrażniem (widzialem wątek warsztatowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Piękny jastrząb tylko ciutke owiewkę pasowałoby przyciemnić. CONGRATULATIONS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Śliczna rurka, RH rób ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Sam robię teraz C Block 51+ polskiego z Baraka italeri. Generalnie co mi się nie podoba to wyblakłe kolory, brak ciemniejszego dziobu i nieskazitelna czystość... Jak widać też się zapuszczają... I jednak owiewka, mogła by być zamknięta. 16 tylko z zamkniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi