elefantes Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Projekt rozpoczęty w lutym, w końcu po wielu miesiącach doczekał się finiszu jako pretekst do wyjazdu na wystawę do Katowic ...Podwozie malowane sprayem, reszta pędzelkiem. Słowem - skromny i bez fajerwerków model: Szczegółowe fotki w linku poniżej: http://elefantes.fotosik.pl/albumy/735765.html pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Ładnie i czysto sklejony. Podoba mi się przejście kolorów. Czy nie brakuje elementu jakiegoś na końcu ramy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Kolorystycznie bardzo ładnie pomalowany. Czysto, ładnie, schludnie, bez zbędnych bajerów. Tylnie światła wyglądają jakby były przyciemnione. Jedna rzecz w tym znakomitym modelu rzuca mi się w oczy. Czy na błotnikach nad napisem scania są nie pomalowane odblaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Cacuszko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Czy nie brakuje elementu jakiegoś na końcu ramy?? To nie 4 i "eRka" tutaj koniec ramy tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Dawno ne widziałem "elefantosowego koloru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Bardzo mi się podoba. Fajnie te kolory są dobrane tak to ciekawie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T34KW2 Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Nie pojęte jest dla mnie jak tak można malować pędzlem...chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 na takich modelach się specjalnie nie znam, raczej lotnictwo i czołgi, ale tak po zdjęciach to bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi