marioba Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Witam ! Przedstawiam dzisiaj mojego najnowszego gniota -ulepka firmowanego przez Academy. M36 Jackson-Slugger 1:35. Model z pudła, łatwy, przyjemny, samoskładalny. Pomalowany Lifecolor i resztą świata..... Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 piękny model, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 Bardzo fajna i efektownie wykonana maszynka choć powiem szczerze, że trochę monotonnie i smutno wygląda taka samotna bez żadnej choćby najprostszej podstawki (może jakiś figurek lub bambetli na pancerzu). Myślę, że stanowczo poprawiłaby ona prezencję tego M 36. Konkludując: odbiór jak najbardzej pozytywny, aczkolwiek według mnie mogłoby być znacznie lepiej gdybyś jeszcze trochę się nad nim poznęcał Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 fakt podstawka dodała by mu klasy fajny model wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Mi się podoba. Ciekawe cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 extra malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Fajnie lekko poobijany/podrapany i nieco podniszczony przez deszcz. Dla nie wyglada w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Zakładamy kącik wzajemnej adoracji - bo mnie się znów podoba. Te OOTB są świetnym odstresem, ostatnimi czasy zlepienie zajmuje mi kilka godzin, a znalezienie informacji kilka dni. Idąc za samo morałem, i ja se "szczele" jakiego ;) 3maj się Modelarz i do następnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Napisy i oznakowanie strasznie białe.Aż bije po oczach! Poza tym malowanie i ślady eksploatacji bardzo.bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Cześć Bardzo mi się podoba, świetnie wyszło ci malowanie - niby jednobarwne kamo a sporo subtelnych odcieni i zupełnie mi nie przeszkadza czysty ukł.jezdny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Dla mnie mały wzór do naśladowania - modeluje od małego, ale ciągle nie mam aerografu i mam mało czasu na "pieszczoty". 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 I bardzo fajosko ci wyszedł. Nic tylko siadać i jechać. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 świetne malowanie, zdradzisz co to ta "reszta świata"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam! Dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy. Napędza mnie to i nie powiem, jest mi miło. Starał się będę jeszcze bardziej zdradzisz co to ta "reszta świata"?? Kolor bazowy to Lifecolor położony uproszczoną wersją "color modulation". Natomiast cała reszta świata to: podkład - czarna Pactra gloss, duperelki i szczególiki to Vallejo, Pactra, Revell, Humbrol, Testors-Model Master. Zestaw podbarwiaczy "Tensocrom" Lifecolor. Chińskie olejne farby artystyczne (zasadniczo wszystkie są chińskie, ale w tym przypadku chodzi o to że są całkowicie bezfirmowe, takie farby marki "Farby" , kupione w sklepie papierniczym za 21 PLN ). White Spirit "Dulux". Malowanie robione Aztekem , Iwatą, pedzelkami i gąbką. I tyle w tej materii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Bardzo ładne, subtelne ślady eksploatacji, super zdjęcia. Można wiedzieć jak robisz zdjęcia? ( Ustawienia aparatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam ! Nie wiem jak robię zdjęcia! Model ustawiam na czarnym kartonie i robię fotki Samsungiem -małpą ES17 w trybie "aparat przyjazny użytkownikowi" z włączoną funkcją "makro. Fotki robione z ręki . Robię ich około 30-u i wybieram najlepsze i już Ps. Fotograf ze mnie marny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi