Skocz do zawartości

[MSZ] Famo & Sd.Ah116 + stug winter :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kolego Patterson pokaż nam to FAMO co go na PWM dałeś bo fajnie ci wyszło a nie wszyscy mniemam tam zaglądają. A jest warte prezentacji.

As You wish

3d4a8655669a54f3m.jpg

0a0e2e77898116c0m.jpg487c28b1126abd5em.jpg

90665794e05ef84am.jpg041c55d1341246c4m.jpg

3ec3f31cefd1f00fm.jpg

95c3da308c12c05am.jpgf0e10e914f341dfbm.jpg

ee2acd04588247cdm.jpgc11b3b40034df42dm.jpg

Pozdrawiam

Napisano

I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli, a ten jest wręcz niesamowity chciałbym go na żywo zobaczyć. Ile lat sklejasz modele ? I ile dałeś za zestaw i z jakiej firmy to jest ?

Napisano

Dziękuję kolego za prezentację . Model ,robi wrażenie. Naprawdę fajny , no a te plandeki to widać że wcześniej potrenowałeś. Tylko tak dalej ,czekam na to Famo letnie (tylko się nie spiesz ).

Napisano

A chciałem w przyszłości pokazać tu swoje Famo. Teraz to już nie ma sensu. Rewelacyjne wykonanie. A nawet śliczne.

Napisano
I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli

No to zapomniałeś o mnie.

A model jest super.

Napisano
I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli

No to zapomniałeś o mnie.

Chyba troche przesadzacie, Panowie...

Patterson, ta plandeka Ci swietnie wyszla.... No i podoba mi sie to zimowe kamo z wapna - bardzo naturalnie wyglada.

Napisano

Witam . Przyglądnołem się temu twojemu StugIII i myślę że go potraktowałeś troszku ( nie obraż się) po macoszemu. Mogłeś go trochę sponiewierać jak zrobił to mój kolega. Dam foty jego stuga mam nadzieję że się nie obrazi.

http://images21.fotosik.pl/98/2415a4a5fe632e43.jpg

Mam sie na kim wzorować.

Napisano

A ja sie nie obraze, jak zmniejszysz to zdjecie. Ludzie, czy kazdemu z Was trzba z osobna tlumaczyc? Ja juz naprawde mam tego dosyc. Patrzcie troche naokolo i uzywajcie mozgownic. Wysylasz posta, widzisz, ze sie forum rozjechalo w caly swiat i masz to w nosie... Zmniejsz to zdjecie.

Napisano

Przepraszam Majku nie chciałem ci pracy dokładać ale nie wiem jak to zmniejszyć ,może wywal je a ja dam nowe mniejsze. Oj dziagwa przeca widać że po walce to Stug jest powyginane.

Napisano

Logujac sie na Fotosiku, pod zdjeciem masz linka "wiecej kodow", czy cos takiego... Z okienka, ktore Ci wyskoczy wybierasz ten odpowiedzialny za wyswietlenie miniaturki i wklejasz go, zamiast tego zdjecia.

Napisano

Ok,tylko czasem nie ma tej skali. Ale tak naprawdę to ja powinienem je dać do siebie jako średnie a nie wielkie. Nie ma sprawy forum juz nie zapcham.

• 1 month later...
Napisano

mam takie pytanie do kolegi Pattersona: ile ten zestawik ma długości??

Dziękuje za info;)

cya

Napisano

Ładny ładny nie ma co

Widziałem ostatnio ten zestawik tylko bez wyposażenia lawety na allegro

Ten co widziałem już niepamiętam to była chyba tamiya i kosztował chyba 400zł więc jak dla mnie kosmos

Napisano

Witam

Ryjek napisał:

"Witam . Przyglądnołem się temu twojemu StugIII i myślę że go potraktowałeś troszku ( nie obraż się) po macoszemu. Mogłeś go trochę sponiewierać jak zrobił to mój kolega. Dam foty jego stuga mam nadzieję że się nie obrazi."

A czy ten Stug ma malowane bandaże bo na fotce w ogóle jeden odcień panzer grau i błoto........?

A modeli to dawaj foty swoich a nie kolegi.

Napisano

nie o Twojego Stuga mi chodziło Marcin ale o tego na tej focie Ryjka - Twój wiem że ma bandaże malniete ;)