Patterson Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Kolego Patterson pokaż nam to FAMO co go na PWM dałeś bo fajnie ci wyszło a nie wszyscy mniemam tam zaglądają. A jest warte prezentacji. As You wish Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli, a ten jest wręcz niesamowity chciałbym go na żywo zobaczyć. Ile lat sklejasz modele ? I ile dałeś za zestaw i z jakiej firmy to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 super!!!! nawet bardziej niz super gratuluje warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Słowa zbędne... robi wrażenie...hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Qrcze zimno.... brrr Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 super wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Dziękuję kolego za prezentację . Model ,robi wrażenie. Naprawdę fajny , no a te plandeki to widać że wcześniej potrenowałeś. Tylko tak dalej ,czekam na to Famo letnie (tylko się nie spiesz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 A chciałem w przyszłości pokazać tu swoje Famo. Teraz to już nie ma sensu. Rewelacyjne wykonanie. A nawet śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 A dzięuję, bardzo mnie cieszy, takie ciepłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 komentarze sa zbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli No to zapomniałeś o mnie. A model jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 I znowu coś co jest super. Na tym forum nikt oprócz mnie nie daje słabych modeli No to zapomniałeś o mnie. Chyba troche przesadzacie, Panowie... Patterson, ta plandeka Ci swietnie wyszla.... No i podoba mi sie to zimowe kamo z wapna - bardzo naturalnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witam . Przyglądnołem się temu twojemu StugIII i myślę że go potraktowałeś troszku ( nie obraż się) po macoszemu. Mogłeś go trochę sponiewierać jak zrobił to mój kolega. Dam foty jego stuga mam nadzieję że się nie obrazi. http://images21.fotosik.pl/98/2415a4a5fe632e43.jpg Mam sie na kim wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 A ja sie nie obraze, jak zmniejszysz to zdjecie. Ludzie, czy kazdemu z Was trzba z osobna tlumaczyc? Ja juz naprawde mam tego dosyc. Patrzcie troche naokolo i uzywajcie mozgownic. Wysylasz posta, widzisz, ze sie forum rozjechalo w caly swiat i masz to w nosie... Zmniejsz to zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Witam Ryjek... a może ten StuG dopiero jedzie na front? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Stug miał być w miarę nowy, dlatego nie obdrapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Przepraszam Majku nie chciałem ci pracy dokładać ale nie wiem jak to zmniejszyć ,może wywal je a ja dam nowe mniejsze. Oj dziagwa przeca widać że po walce to Stug jest powyginane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Logujac sie na Fotosiku, pod zdjeciem masz linka "wiecej kodow", czy cos takiego... Z okienka, ktore Ci wyskoczy wybierasz ten odpowiedzialny za wyswietlenie miniaturki i wklejasz go, zamiast tego zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Ok,tylko czasem nie ma tej skali. Ale tak naprawdę to ja powinienem je dać do siebie jako średnie a nie wielkie. Nie ma sprawy forum juz nie zapcham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 mam takie pytanie do kolegi Pattersona: ile ten zestawik ma długości?? Dziękuje za info;) cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Ładny ładny nie ma co Widziałem ostatnio ten zestawik tylko bez wyposażenia lawety na allegro Ten co widziałem już niepamiętam to była chyba tamiya i kosztował chyba 400zł więc jak dla mnie kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 Witam Ryjek napisał: "Witam . Przyglądnołem się temu twojemu StugIII i myślę że go potraktowałeś troszku ( nie obraż się) po macoszemu. Mogłeś go trochę sponiewierać jak zrobił to mój kolega. Dam foty jego stuga mam nadzieję że się nie obrazi." A czy ten Stug ma malowane bandaże bo na fotce w ogóle jeden odcień panzer grau i błoto........? A modeli to dawaj foty swoich a nie kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Maja 2007 Autor Share Napisano 18 Maja 2007 witam Model ma pomalowane koła, po prostu Panzer grau jest dość ciemny i się zlewa. Całość ma 64 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 nie o Twojego Stuga mi chodziło Marcin ale o tego na tej focie Ryjka - Twój wiem że ma bandaże malniete ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Maja 2007 Autor Share Napisano 18 Maja 2007 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi