jakub476 Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 (edytowane) Dam tylko foty, jest ich dużo bo już długo dawałem relacje na inncyh forach. Tak mniej więcej ma wyglądać na zewnątrz: Ale na takich felach i nie będzie długiej lotki: Tak wygląda pudło i narazie dam mu spokój. O to graty które już do civica mam. Na focie widać zaczęte pasy, ale już mam kupione fototrawione http://img78.imageshack.us/my.php?image=23208700gp1.jpg http://img123.imageshack.us/my.php?image=36840227js2.jpg http://img159.imageshack.us/my.php?image=88476823hu6.jpg http://img66.imageshack.us/my.php?image=79272382ww4.jpg http://img239.imageshack.us/my.php?image=82279060oj5.jpg http://img119.imageshack.us/my.php?image=10cb4.jpg http://img102.imageshack.us/my.php?image=11yw4.jpg http://img266.imageshack.us/my.php?image=12mt0.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=13dk6.jpg Staraj się na przyszłość robić konkretne zdjęcia. Nie rób fotek tego samego elementu 3 razy, bo to nic nie wnosi do tematu Edytowane 20 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Wstałem dziś rano, położyłem kalkę zegarów, potem na rozpórke i postanowiłem kalkę na rozpórce pokryć bezbarwnym i sie farba pomarszyczyła, nie wiem czemu bezbarwna i niebieska farba to emalie. Zmniejszyłem bardziej te fotki i mam prośbę: zapisuj następnym razem zdjęcia w formacie .jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 No kurna... Coś da takiego maniaka VTEC'ów jak ja Model przesuper... Życzę powodzenia w dalszej budowie! Ps. Naleśnik RULEZ Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Projekt dosyć ciekawy. Zobaczymy jak Tobie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Prace idą jak na razie bardzo ładnie Napisz coś o wypraskach tego modelu bo szczerze powiem nie spotkałem się jeszcze z tą firmą (to jest Hasegawa prawda?), ile jest części i jak oceniasz ich odwzorowanie... A co do kalki to dlaczego się ona pomarszczyła. Przecież od bezbarwnego nic się jej nie powinno stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 A ja jak zwykle czepie sie spraw technicznych. Kuba, jak dajesz tyle fotek na raz, to wrzucaj je jako miniaturki... Teraz storna z taka iloscia zdjec koszmarnie dlugo sie laduje. Zmien to, jak mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Jakub model zapowiada się ciekawie i już ciekawie wygląda. Zastanawiam się nad przyczyną złuszczenia się tej farby na rozpórce Jak możesz to daj jakieś foty tych felg (najlepiej z założonymi nań oponami) bo jestem bardzo ciekaw jak wyglądają w realu. I jeszcze jedno - czy kolor będzie taki jak na fotce oryginału?? Czekam na dalsze relacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 o rety 23 fotki w jednym temacie , zlituj się i zmień je na miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 JDM rules kiedyś miałem zamierzałem kupić właśnie jajko na VTEC`u dlatego ciekawi mnie Twoja relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Jakie jako?? Naleśnik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 Czemu naleśnik? Sory mój net potrafi ciągnąc ponad 3mb i nie myśle o tym. nie chce mi się od nowa hostować więc pozmieniam na linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 No bo praktycznie się tyłkiem po ziemi jedzie... Płaski jak naleśnik Ps. Ja mam to samo... Net 3 mb/s i nie wiem o co wszystkim chodzi jak mówią, żebym fotki pozamienia na miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb@ Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Bardzo fajny samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Ps. Ja mam to samo... Net 3 mb/s i nie wiem o co wszystkim chodzi jak mówią, żebym fotki pozamienia na miniaturki O to, zeby brac pod uwage tych, ktorzy nie maja 3 mb/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Ps. Ja mam to samo... Net 3 mb/s i nie wiem o co wszystkim chodzi jak mówią, żebym fotki pozamienia na miniaturki O to, zeby brac pod uwage tych, ktorzy nie maja 3 mb/s. To taki joke był Nigdy nie daję dużo fotek na raz... A sorki zdarzyło się raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 No jakub widze że zabrałeś sie za ostre cacko. Miałem z takimi furami stycznośc przez 2 lata jak miałem praktyki w autoryzowanym serwisie Hondy w Krakowie. Ale musze zasmucić bo jeśli dobrze widze to skrzynie biegów masz czarną a powinna być srebrna. Pretorian i Majek ja też niewiem czmeu inni tak krzycza.. ja mam 4,5 Mb na swiatłowodzie z bezpośrednim podłączeniem do karty:lol: to mnie nawet 100 fotek w temacie nie rusza. ale nie każdy ma nawet te 2 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Pretorian i Majek ja też niewiem czmeu inni tak krzycza.. ja mam 4,5 Mb na swiatłowodzie z bezpośrednim podłączeniem do karty to mnie nawet 100 fotek w temacie nie rusza. ale nie każdy ma nawet te 2 MBZeby zakonczyc sprawe fotek, ich wielkosci i ilosci... Malo mnie interesuje jakie masz lacze, mozesz miec nawet 10Mb po satelicie... Forum jest dla wszystkich, rowniez tych, co maja Neostrade 128kb, radiowke, czy inna siec osiedlowa... A juz napewno nie jest to miejsce na chwalenie sie, jakie kto ma lacze... Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 No bo praktycznie się tyłkiem po ziemi jedzie... Płaski jak naleśnik U mnie na 5 gen mówi się jajko :P a co do fotek to proponuję żeby ustalić odgórnie jakieś rozwiązanie np miniaturki przecież nic się niestanie jak ktoś da miniaturki nawet te 100 a użytkownicy z wolnym łączem będą mogli szybciej je przeglądnąć takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Dziś postaram się podłubać trochę. Felg jeszcze nie mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Marca 2007 Autor Share Napisano 26 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Nie wiem czy oczekujesz jakiegoś komentarza do tych fotek czy nie? Jak dla mnie to za dużo kurzu A tak na poważnie to poczekam na jakieś lepsze fotki, to coś konkretnego napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Fele i chemia głównie do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Podwozie prawie skońcozne jeszcze błoto i tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Troche podłubałem, ale nie ejstem zadowolony kiedyś zrobię gęstą farbe do aero i zrobie błoto potem troche kurzu tak jak w 350Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak dla mnie to trochę za bardzo upierniczyłeś podwozie... Natomiast tego nie będzie tak aż tak widać, ale nie podobają mi się felgi... Wydaje mi się, że już są po washu, mam rację?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi