skikut87 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Witam model uznaje za skończony co najwyżej zmieni się na nim parę pierdółek ale to jeszcze zobaczę jak czas pozwoli:) tak cz siak dawno nie robiłem galerii modelu... zawsze kończył na warsztacie. Przy okazji chciałem podziękować Tomek_gnr bez którego to pomocy pojazd nigdy by nie miał takich ładnych bucików Koniec gatki o to są efekty Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Naprawde piękny model, brudzenie podwozia oraz efekt zwisów gąsienic powala na kolana!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 wyszedł elegancko, ciesze sie ze moglem sie przyczynic do poprawy wygladu modelu ; ) tylko wez prosze przyklej na dole te gaski do kol bo zdjeciami bardzo dobrze uwidoczniłes ze koła lewituja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Model rewelka, aż prosi się o berlińską podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Solidna piękna dla dla oka robota. Brudzenie takie jak lubię bez nadmiaru błota a werniksowanie jeszcze ładniejsze. Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Piekny model Jeśli miałbym się przyczepić, to tylko do tego kropkowanego brudzenia kadłuba. Co by miało w "realu" spowodować takie brudzenie? W okolicy gąsienic można to uzasdnić odpryskami podczas jazdy, ale dlaczego takie same kropeczki są np. na górnych częściach pancerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Dziękuje panowie milo słyszeć tyle dobrego po tylu godzinach dłubania co do kropek to sam nie wiedziałem o ich istnieniu aż do zrobienia fotek... dziś będę je myl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Pogratulować Pięknego Su Bardzo mi się podoba (fajnie, że numery i gwiazdy malowałeś z pędzla), chociaż jak na mój gust na gąsienicach jest nieco zbyt dużo rdzy. No ale to tylko moja opinia Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 piękny napisz tylko jak i czym gąski brudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 hmm kornik: może tak Cie się wydaje w świetle dziennym trochę inaczej to wygląda poza rdza adam: Rdza to farby olejne z terpentynką plus cienie Tamki co jak Ci dokładnie nie powiem bo było to robione d o skutku (strasznie długo schnie ) Tak cz siak myślę ze nie jest to mój najgorszy ani najlepszy model ale z racji iż jest to w sumie unikat zamierzam trochę jeszcze go poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Ładnie ci wyszedł to może zostaw bo z tym poprawianiem to różnie wychodzi Gratuluję udanej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 Witam a jednak się skosiłem i po poprawiałem wygląda teraz to tak i nie czepiać się gąsek przykleję je ale dopiero jak go postawie na fragmencie berlińskiego bruku I zis którego mi zal obijać i brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Bardzo mi się podoba modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi