produdi Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Witam. Jest to mój pierwszy temat na tym forum wiec chciałbym się przedstawić, mam na imię Sebastian mam 16 lat i jestem z Łodzi. Modelarstwem zajmuje się od dłuższego czasu lecz niebyły to zbyt dobre dzieła nastawione bardziej na ilość niż jakość. Mam zamiar to zmienić a do tego celu wykorzystam pantere G dragona którą dostałem pod choinkę oraz dokupione blachy Griffon Model-a, jak i nowego aerografu oraz kompresora. Licze na wasza pomoc, a szczególnie z blachami ponieważ będzie to moja pierwsza walka na taka skale. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 No to kibicuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek2344 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Witam z przyjemnością popatrzę na kolejne etapy powstawania pojazdu. Może czegoś nowego się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Cześć, Widzę, że będzie grubo z dodatkami Czekam na pierwsze fotki z budowy w takim razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Po wysypie Tygrysów, mamy inwazję Panter. Pięknie!! Będę się przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Chyba tak....ja mam jedna rowniez, czekajaca na polce . Jestem bardzo ciekaw jak ta Pantera wyjdzie. Bede zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Zacząłem trochę dłubać takie są efekty [/url] Czekam jeszcze na kilka śmieci i biorę się za blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Po wysypie Tygrysów, mamy inwazję Panter. Pięknie!!Będę się przyglądał. No faktycznie, ... tylko mojej panterze troszkę mięska za dużo wyszło z pod zimmeritu , aż głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 O kolega widzę też dłubie późną G. Może to będzie dla mnie impuls, żebym się w końcu zabrał za swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 kibicuje, zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 to ja też kibicuję i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Zasiadam w pierwszym rzędzie i zaczynam kibicować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia w budowie. Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Będę się przyglądał sam niedługo bo już pod koniec miesiąca zacznę dłubać swoją kotkę też G tyle że wczesną może się od ciebie czegoś nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 No Kolego jakieś fotki zapodawaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Widzę , że nie możecie się już doczekać na fotki z przebiegu prac wiedz zrobiłem kilka fotek na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Czysto i schludnie . Super z biżuterią sobie radzisz. Malunków doczekać się nie mogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Czysto i schludnie . Super z biżuterią sobie radzisz. Malunków doczekać się nie mogę.Pozdrawiam Do malowanka jeszcze długo :P Staram się robić model powoli , schludnie nie zapominając o zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Kibicuję, szczególnie że kolega z jednego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 ja również tymbardziej ze prawie kolega z miasta ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Piękna robota i ja również nie mam do twojego miasta daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Nazbierało się nas . No produdi lepiej się postaraj z tym modelem, bo jak Ci nie wyjdzie to ja Cie znajdę a potem powiem reszcie z pobliskich miast gdzie Cię szukać . P.S. Oczywiście żart, żeby nie było że grożę koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Nazbierało się nas . No produdi lepiej się postaraj z tym modelem, bo jak Ci nie wyjdzie to ja Cie znajdę a potem powiem reszcie z pobliskich miast gdzie Cię szukać . P.S. Oczywiście żart, żeby nie było że grożę koledze A mnie wystraszyłeś aż mi się ręce trzęsą podczas robienia blach Może się kiedyś spotkamy na zakupach w "DA-TA" lub "Drim" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Jak będziesz miał więcej modeli i ja też to sobie zrobimy wystawę pokażemy że w modelarzach siła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Ja też kibicuję, chociaż do Twojego miasta ma w cholerę drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Nie widzę problemu żeby się kiedyś spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi