produdi Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Ciąg dalszy moich wypocin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 widać ze robisz dobra robote z blachami ale niestety po czesci musze sie tego domyslac bo zdjecia slabe, nie lapiesz ostrosci tam gdzie powinna byc, przedostatnie zdjecie tylko w polowie jest dobre, popracuj nad tym, postaraj sie tez o lepsze oswietlenie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Fotografem póki co nie zostanie nie ma się co do modelu przyczepiać bo mało widać.Ale z tego co wiać to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 W takim razie rano postaram się zrobić lepsze ujęcia przy dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Hmm tak się zastanawiam, czy żaluzje na prostokątnych grillach nie powinny być tylko po lewej stronie, patrząc od przodu. A tak ogólnie to robota wygląda na ładną i czystą, ale przydałyby się nieco ostrzejsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 bardzo podobają mi sie modele z taką ilością blaszek jak na razie fajnie Ci to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Tak jak obiecałem mam nadzieje , że teraz jest lepiej. Co do żaluzji to nie wiem , kleje tak jak instrukcja nakazuje. Od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Ładnie ci idzie czekam na kolejne postępy no i fotki lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Jest dobrze. Fotki wyglądają naprawdę profesjonalnie. Model póki co też, żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Moim zdaniem najpierw powinieneś skleić w jedna bryłę cały kadłub a dopiero potem blaszkować bo teraz może ci odpaść połowa przyklejonych już blaszek gdy będziesz wszystko sklejał w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Zaczynasz podobnie jak ja - pierwszy post na tym forum w wieku 16 lat. Blachy Ci idą fajnie, czysto - a to najważniejsze, wszystko wyjdzie podczas malowania. Kibicuję i widzę, że drzemie w Tobie potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Sorki że tu zadaje to pytanie ale wiem że jesteście z Łodzi a ja chcę wiedzieć na jakiej ulicy znajduje się jakiś dobry sklep modelarski z pędzelkami farbami itp. Za odpowiedź dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Najlepiej podjechać do DA-TA na al.Kościuszki kupisz tam wszystko co potrzeba do zabawy w modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek2344 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Zgadzam się z przedmówcą sklep na Kościuszki jest najlepiej zapatrzony. Jak będziesz miał możliwość to odwiedź sklep Drim http://www.drim.pl/ nie ma tam co prawda tyle akcesoriów modelarskich co na Kościuszki ale jest sporo ciekawych modeli pojazdów z Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba 09 Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Dzięki na razie potrzebuję akcesoriów więc wpadnę do DA-TA.Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Mały update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkuba007 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Mam takie małę pytanko co jeszcze musisz zrobić w tej pantherze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Mam takie małę pytanko co jeszcze musisz zrobić w tej pantherze Jeszcze 50% blachowania mnie czeka :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 dobrze idzie, foty znacznie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Fajnie to wygląda na tym etapie. Co do blach to i tak chyba najgorsze za Tobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2011 Blaszki skończone w 95% , zostało tylko przerobić zasobniki tylne od dragona bo griffinowe mi się "rozdupczyły". Jak na pierwsze doświadczenia z blachami całość mi się podoba oceniam na 3+ , gdyż w niektórych miejscach jest trochę kleju albo jest coś krzywo. Na pocieszenie pozostaje mi fakt , że każda kolejna praca będzie coraz lepsza ;) Fotki: P.S. Zastanawiam się nad malowaniem , może któryś z kolegów mógłby podesłać mi jakieś fajne malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Cze, przykładowe malowania: i to mi się bardzo podoba: Oczywiście nie wiem które z tych malowań pasuje do tego modelu pantery (jest tu paru speców od panter niech oni się wypowiedzą), ale te mi się podobają. A tak poza tym, będziesz bawił się w wyginanie błotników i bocznych osłon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2011 A tak poza tym, będziesz bawił się w wyginanie błotników i bocznych osłon?? Raczej nie będę ruszał bocznych fartuchów. Raz sie bawiłem w Pz IV z meczeniem fartuchów , fajnie wyglądały ale później nie pasowały do uchwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Jest godnie. A spytam z ciekawosci... skad masz hełm? bo tez bede potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Jest godnie. A spytam z ciekawosci... skad masz hełm? bo tez bede potrzebował. Mam sporo takich śmieci ,hełmik akurat dragon gen 2 + wkładki abera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi