Mark666 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Model skończony, podczas budowy wiele niecenzuralnych słów wymknęło mi się z ust , ale wreszcie JEST I jeszcze taki mały futurystyczny set: [b]Wszystkim Kolegom życzę wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Bardzo przyjemny modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Byłem, widziałem... Co będzie następne? Wszystkiego najlepszego Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia - Jarku wiem, sam byłem zdziwiony dlaczego jest taka różnica. Ale tak jest fabrycznie, i na zmianę nie ma szans. To kwestia wysokości mocowania z przodu i automatycznie zatrzasków z tyłu kabiny. Totalna rewolucja . Tak zostanie, ostatecznie to niedopatrzenie AMT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Taak znam ten rosyjski model. Ale nie mam już zdrowia walczyć ze starym modelem . Stary plastyk łamie się przy najmniejszej próbie modyfikacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Dziękuję i wzajemnie. Mówisz BILL SIGN TRUCK --- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Fajny truck. Szczególnie trafiłeś z malowaniem Najlepszego Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Starałem się jak mogłem. Wielkie dzięki za komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil4721 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Silnik przybrudzony ,a koła czyściutenkie! Ogólnie model ładnie i czysto zrobiony ,ale ta szpara pomiedzy kabiną a ramą rzuca się w oczy. Edited January 25, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ogulnie - Ogólnie kabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 Ogulnie - Ogólniekabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Masz rację, postaram się zmienić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts