Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Model skończony, podczas budowy wiele niecenzuralnych słów wymknęło mi się z ust , ale wreszcie JEST I jeszcze taki mały futurystyczny set: [b]Wszystkim Kolegom życzę wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011[/b] Cytuj
Gość Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia Cytuj
pmroczko Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Byłem, widziałem... Co będzie następne? Wszystkiego najlepszego Paweł Cytuj
Grubyjg Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Cytuj
kozi84 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Cytuj
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia - Jarku wiem, sam byłem zdziwiony dlaczego jest taka różnica. Ale tak jest fabrycznie, i na zmianę nie ma szans. To kwestia wysokości mocowania z przodu i automatycznie zatrzasków z tyłu kabiny. Totalna rewolucja . Tak zostanie, ostatecznie to niedopatrzenie AMT. Cytuj
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Taak znam ten rosyjski model. Ale nie mam już zdrowia walczyć ze starym modelem . Stary plastyk łamie się przy najmniejszej próbie modyfikacji Cytuj
copycat Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Cytuj
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Dziękuję i wzajemnie. Mówisz BILL SIGN TRUCK --- Cytuj
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Cytuj
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Fajny truck. Szczególnie trafiłeś z malowaniem Najlepszego Pozdrawiam. Cytuj
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 Starałem się jak mogłem. Wielkie dzięki za komentarze Cytuj
Kamil4721 Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Silnik przybrudzony ,a koła czyściutenkie! Ogólnie model ładnie i czysto zrobiony ,ale ta szpara pomiedzy kabiną a ramą rzuca się w oczy. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj
paczek1981 Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Ogulnie - Ogólnie kabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Cytuj
Mark666 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Napisano 25 Stycznia 2011 Ogulnie - Ogólniekabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Dzięki Cytuj
copycat Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Masz rację, postaram się zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi