Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Model skończony, podczas budowy wiele niecenzuralnych słów wymknęło mi się z ust , ale wreszcie JEST I jeszcze taki mały futurystyczny set: [b]Wszystkim Kolegom życzę wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2011[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Bardzo przyjemny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Byłem, widziałem... Co będzie następne? Wszystkiego najlepszego Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Model fajny, poza jednym szczegółem - coś nie tak z kabiną - jest zbyt wysoko ustawiona w stosunku do ramy. Szpara między kabiną a zderzakime jest zbyt duża. Na pudle modelu wygląda to zupełnie inaczej. Będziesz to poprawiał? Pozdrowienia - Jarku wiem, sam byłem zdziwiony dlaczego jest taka różnica. Ale tak jest fabrycznie, i na zmianę nie ma szans. To kwestia wysokości mocowania z przodu i automatycznie zatrzasków z tyłu kabiny. Totalna rewolucja . Tak zostanie, ostatecznie to niedopatrzenie AMT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Powinieneś schować zawiasy jak tu : http://scaletrucks.ru/en/wp-content/gallery/astro/03.jpg Taak znam ten rosyjski model. Ale nie mam już zdrowia walczyć ze starym modelem . Stary plastyk łamie się przy najmniejszej próbie modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Wygląda elegancko. Teraz może BILL SIGN TRUCK Ekspresow? Wszystkiego najlepszego. Dziękuję i wzajemnie. Mówisz BILL SIGN TRUCK --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Może i błąd AMT ale od tego jest modelarz żeby go poprawić Ogólnie przyjemny modelik. Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Fajny truck. Szczególnie trafiłeś z malowaniem Najlepszego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 Starałem się jak mogłem. Wielkie dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil4721 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Silnik przybrudzony ,a koła czyściutenkie! Ogólnie model ładnie i czysto zrobiony ,ale ta szpara pomiedzy kabiną a ramą rzuca się w oczy. Edytowane 25 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Ogulnie - Ogólnie kabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 Ogulnie - Ogólniekabinom - kabiną romom-ramą (chyba że chodzi o Cyganów ) Przepraszam że się czepiam, ale to razi w oczka trochę. Jak piszesz post, to forum błędy podkreśla automatycznie i można kliknięciem myszki poprawić!!! P.S. Fajny staruszek Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Bez obrazy --- ale ostatnio tylko krytykujesz Dziękuję za ocenę Masz rację, postaram się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi