MWALLO Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Witam! Model rekreacyjny pomalowany przez 2 dni prosto z pudełka. Wyszedł tak: P.S. Jakieś sugestie co do poprawek? Piszcie śmiało. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Odwołuję tamto , to ten jest przykładem profesjonalnego brudzenia. Pigmenty mieszasz z którym z alkoholi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Pigmenty mieszam białym spirytusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Bardzo fajny, gratulacje! Dostałem taki do dokończenia, mam nadzieję, że też mi tak wyjdzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 W dwa dni tak wymalować. Ciekawe jak to zrobiłeś. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 W dwa dni tak wymalować. Ciekawe jak to zrobiłeś. Jeśli malujesz akrylami to jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Mógłbyś wrzucić pare fotek brudzenia podwozia? A sam model rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Ten KW to w ogóle bardzo wdzięczny model. Dodatkowo świetnie pomalowany, teraz aż się prosi o dioramkę... wtedy będzie komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Wszystko fajnie ale dlaczego przednie kolo jest niebieskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Wszystko fajnie ale dlaczego przednie kolo jest niebieskie ? Varnish nie wysechł do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Nawet z niebieskim ładnie wygląda Super robota podoba mi się całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 ja w miesiac nie osiagam efektów nawet przyblizonych do takiej dwudniowej pracy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Świetny, gratulacje! Jedyne co mi trochę nie pasuje to te plamy oleju(?) przy włazie mechanika-kierowcy. Bardziej pasowałyby przy klapach inspekcyjnych na pokrywie silnika. Marudzę trochę z zazdrości, bo mi tak fajnie nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Mwallo, przyzwyczaiłeś nas do wysokiego poziomu, a teraz to już musisz koniecznie napisać jak robiłeś to zimowe kamo, bo inaczej napiszę, że: "model zrobiony na szybko, byle jak nałożone zimowe kamo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Witam! Kamo robione metodą tradycyjną- na lakier do włosów. Kolorki jakich użyłem to "silver grey" " (70883) oraz "off white" (72101). Na koniec filtr z Ak interactive AK014 "WINTER STREAKING GRIME ", a także kilka kropek (pin washy) olejami. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 No to wyszedł Tobie za..y KW. Wzorowałeś się na np. KW Miga Jimeneza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Nie, na nikim się nie wzorowałem, zrobiłem go na szybko bez zastanowienia. Cieszę się,że model się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 No to od dzisiaj nazwyam Ciebie polskim Migiem Jimenezem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Super modelik z super kamuflarzem i brudzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 Kilka dodatkowych foto: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Prezentuje sie swietnie! Super malowanie. Blotko....miut zwlaszcza pochlapany tyl czolgu. Czapki z glow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Zaj... robota. Z czego zrobiłeś błocko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 Witam! Błoto robiłem przy użyciu specyfików AKinteractive oraz pigmentów MIG. Głównie użyłem ciemniejszych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Świetny! Aż się prosi to pierwsze z dodatkowych zdjęć na fotke admina! Ja tez chcę w dwa dni robić takie cuda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi