ups Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Ok długo męczyłem ale wymęczyłem. Dodatki to blaszki od voyagera, lufa od RB i friule, które kupiłem okazyjnie. Wykonanie dalekie od tego co tu niektórzy prezentują ale mi się nawet podoba,tym bardziej ,że jest to mój czwarty model. Po raz pierwszy sprawdziłem własnoręcznie ,czym jest modulacja przy malowaniu i będę się tego chyba 3mał , bo fajne rzeczy wychodzą, a model nabiera jakieś plastyczności takiej. Jak zwykle poległbym na pigmentach , gdyby Koledzy mnie odpowiednio wcześnie nie powstrzymali;) Warsztat pod linkiem: viewtopic.php?t=23632 Ok to jakieś fotki teraz. Wybaczcie ,że się świeci gdzieniegdzie ale jak tylko lakier matowy przyjdzie to psiknę, pobrudzę jeszcze delikatnie fartuchy olejami, jak wenę odnajdę. Mam nadzieję ,ze efekt mojej pacy ujdzie w tłoku. Pozdrawiam i dziękuję Wszystkim, którzy pomagali mi w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Piękna jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Wykonanie dalekie od tego co tu niektórzy prezentują Nooo aż tak skromy to nie musisz być! Witam! Modelik piękny!. Jest na czym oko zawiesić. Nie przesadziłeś z brudzingem i dlatego strasznie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo mi sie podoba w tym malowaniu. Bardzo ladnie podniszczony...nie za duzo nie za malo...w sam raz. Fajnie zrobiles odrapany zimmerit na dole wierzy i nierownomiernie polozony zimmerit na fartuchach bocznych. Moja pantera z dodatkami juz czeka na poleczce...na nieco lepsze czasy - twoja ---> miod i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Oglądałem warsztat i tak jak wcześniej już pisałem, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 Pięknie dziękuję za miłe opinie. Cieszę się ,że się podoba. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Bardzo fajny kociak. Jedyna wada to, że jest niemiecki. Większość panther tak miała, wiec nie Twoja wina A poważnie to bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Modelik pierwsza klasa ,resztę koledzy napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi