adamkijak Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Halo Mam nadzieje ze znawcy tego samolotu, pomoga mi zidentyfikowac wersje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Według mnie Gr.7... Tak na szybko wydaje mi się, że maszyna z 1 Squadronu, na ćwiczeniach NATO w Norwegii- tam malowano je w te białe plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2011 Według mnie Gr.7...Tak na szybko wydaje mi się, że maszyna z 1 Squadronu, na ćwiczeniach NATO w Norwegii- tam malowano je w te białe plamy. Ok, a jak sie ma Gr.7 do AV-8B. Mam zestaw Hasegawy i zastanawiam sie czy mozna by?, czy raczej musze kupic dedykowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Ok, a jak sie ma Gr.7 do AV-8B. Mam zestaw Hasegawy i zastanawiam sie czy mozna by?, czy raczej musze kupic dedykowany. z tego co się orientuję do Siddley-Hawker Harrier Gr.7 to właśnie produkowany na licencji w stanach McDonnell Douglas AV-8B, więc model hase powinien podejść. pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Schemat malowania tego egzemplarza jest tu: http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=23398&st=0 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Ale AV-8B to plus minus Gr.5, a nie Gr.7- chyba, że coś poplątałem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 AV-8B to GR.5, ale jest wersja AV-8B+ i AV-8B+ (Plus) i to są chyba odpowiedniki GR.7 i GR.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Dzieki za odpowiedzie, bo przyjrzeniu sie szczegolom, stwierdzam za bym musial kupic nowy model, jako ze moj AV-8B Harrier II night attack z hasegawy ma inny nos niz ten Angol na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Zdecydowniae inny. A szukałeś np nosa z żywicy? Konwersji tak zwanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Zdecydowniae inny. A szukałeś np nosa z żywicy? Konwersji tak zwanej Przeszlo mi to przez mysl, niestety znalazlem ta fotke w zimowym kamo juz po przyklejeniu tego i owego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi