FAHR Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Nie moja skala, ale pracowało się nad nim bardzo sympatycznie a wyszedł, jak widać poniżej. Dwie fotki pierwowzoru: Model: Zapraszam do oglądania i komentowania. Specialne podziękowania dla mojego modelarskiego kolegi z Niemiec : Adam40 za poratowanie mnie numerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Model naprawdę pięknie wykonany, tylko zdjęcia miejscami nieco niewyraźne. Aż chciałoby się go zobaczyć w terenie. Może jakiś mały fotomontaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Szczerze mówiąc z czystego lenistwa nigdy nie chce mi się dokładnie oglądać galerii złożonych z miniaturek. Drażni mnie klikanie... Twoja należy do nielicznych wyjątków. Bardzo ładny model. Podoba mi się wydobycie detali i fajne, przekonujące brudzenie. Dobra rzecz jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 Dzięki za pozytywne opinie. Panzer4 miniaturki i odnośniki do dużych zdjęć daję po to, żeby nikt mi nie zarzucił, że chcę ukryć niedoróbki wstawiając małe zdjęcia. Teraz widać nawet więcej niż patrząc na model w rzeczywistości gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Model wygląda rewelacyjnie. Zrobił na mnie duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Model bardzo ładny i chyba najwyższa pora "przesadzić" się na współczesną pancerkę i na dodatek polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Więźniowie z Niżnego Tagiłu by chyba nie potrafili odróżnić tego, którzy sami montują od Twojego modelu. No i skala(wybitnie nie moja) dodaje dodatkowego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Stycznia 2011 Share Napisano 24 Stycznia 2011 Dla mnie Bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Aż mnie korci zrobić kolejnego teciaka w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi