polch Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Spoko, człowiek jest mocny - do wszystkiego się przyzwyczai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Hehe ja bym powiedział, że nie tyle kontrowersyjne co pośpiesznie budowane, ten pośpiech właśnie wychodzi. Może jednak warto jeszcze raz podejść do malowania i brudzenia? Każdemu może coś nie wyjść, grunt żeby na końcu model był dobry :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lutego 2011 Autor Share Napisano 9 Lutego 2011 Robic od poczatku nie bede bo to co chcialem uzyskac uzyskalem byle zeby pigment fixer mi efektu nie spierdzielil. Diorama bedzie wzorowana na pierwszej fotce ktora umiescilem na pierwszej stronie. Czolg musi byc ubrudzony zeby oddal atmosfere diorki. Jak zbuduje i zmaluje calosc powinno byc dobrze. Jutro sie wszystko okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Gora mozna powiedziec skonczona fixer mig'a usunal plamy, powoli zaczalem malowac gaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Kolory przeklamane chcialem tylko pokazac z grubsza ustawienie na dioramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Jak zbuduje i zmaluje calosc powinno byc dobrze. Wziąłeś czarną kurę oprawioną o północy i krwią jej znak jego na świeżym grobie nakreśliłeś, czy Twoje przekonanie opiera się na innych równie racjonalnych przesłankach? Dumo, choćbyś się tutaj zarzekał, krzyżem kładł i rejtanowską szatę darł to nikt nie uwierzy w to, że "kontrowersyjne" znaczy cokolwiek więcej niż "niechlujne". Jeżeli chcesz wierzyć w to, że nie widać pancernego błotnika, że nie widać plam na wieży, że płyta nadsilnikowa nie wygląda jak pociaprana plakatówką to Twoja sprawa, ale nie wmawiaj ludziom dziecka w brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 W 100% zgadzam się z przedmówcą. Twoje techniki malarskie nie są opanowane i dlatego wychodzi ogólny "misz masz" i niechlujstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Mi się tam twój model bardzo podoba w porónaniu do przedmówców, taki efekt piachu jak ty zawsze chciałem osiągnąć, jedynie na wieży troche przesadziłeś a tak to model mi się bardzo podoba . Mam nadzieje że go skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 EEE Dumo? Co ty robisz? Model ten mooocno odstaje od twojego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Lutego 2011 Autor Share Napisano 13 Lutego 2011 Zrobilem lepsze fotki mam nadzieje ze sie spodoba, poprawilem brudzing i nareszcie skonczylem gaski. Model skonczony, zostala do zrobienia dioramka i figurka do wykonczenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Moim zdaniem super, jedna rzecz to to że troszkę na nim pustawo. Dioramka na pewno to wszystko ożywi i wtedy będzie extra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 oj sorki ze się powtarzam ale będzie wrzask i bunt już się nie mogę doczekać Mnie się podoba oryginalnie Ci wyszedł na pewno się będzie wyróżniał w tłumie tych bajkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Mnie się podoba oryginalnie Ci wyszedł na pewno się będzie wyróżniał w tłumie tych bajkowych Smile Staralem sie go wykonac najrealniej jak potrafilem. Fotki pogladowe, porzadne zdjecia cykne jak wszystko dokoncze, zostalo wymalowac wnetrze i figurka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi