zmorka Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Witam serdecznie:) Słowo wyjaśnienia ode mnie się należy , jest to mój drugi model , a pierwszy motocykl, starałem się jak mogłem ,przeczytałem co się dało i wykończyłem wuen-a , któremu serdecznie dziękuję za wszystkie wskazówki i porady (bezcenne), natomiast jeśli chodzi o model to jak wszyscy widzicie posiada całe mnóstwo błędów, których nie wybacza "oko" aparatu, babole są zarówno na wydechach z którymi walczyłem tygodniami, połamałem rączkę pasażera, którą też w miare możliwości starałem się odtworzyć, poza tym niezadowolony jestem z łańcucha, hamulców, lusterek, ale póki co to max moich możliwości, teraz już wiem co mogłem zrobić lepiej (wash jest dla mnie czarną magią), a na koniec fotki, cóż to chyba tez max moich możliwości , postaram się o jakieś lepsze zaplecze nastepnym razem. Zapraszam do komentarzy, zarówno tych na plus jak i minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Ja się nie znam więc błędów nie widzę, widzę za to naprawdę fajny model. Tu się nie ma czego czepiać, wydaje mi się że malowanie nie jest Ci obce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Wykonałeś świetny model i nie narzekaj Fajny lakier. Ale mój faworyt to rejestracja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba115 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Nie jest źle,bardzo ładna Honda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Dziękuje za opinie i komentarze (fajnie się czyta ) i postanawiam się troszkę poprawić następnym razem, a będzie to Yamaha R1 w cywilnych barwach . Trochę mi ulżyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoxx2006 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Dla mnie rewelacja! Gdzie Ty widzisz te babole? Też bym chciał popełniać modele na takim poziomie. Naprawdę moim zdaniem kawał dobrej roboty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Kawał dobrej roboty, ja też baboli nie widzę, ale wiem po sobie że jak jakieś zrobie to mi wpadaja od razu w oko i je widze - inni nie koniecznie Świetny model. Tablica Rejestracyjna też super, ale ja nadałbym jej wiecej realizmu zaginajac ja w połowie do góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Model wygląda świetnie. Mam tylko pytanko odnośnie przedniego błotnika - nie wystaje za bardzo do przodu? Może mi się tylko wydaje, ale jakoś tak nie bardzo "przytula się" do opony. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabrych_P-N Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Gratulacje.Model naprawdę na wysokim poziomie. Co do błotnika mam dość duże przekonanie że te boki powinny bardziej zachodzić na widelec.Bo faktycznie zbyt mocno jest wysunięty w przód. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Śliczne wykonanie motorku i zgadzam się z przedmówcami o błotniku. http://rides.superstreetbike.com/ride/1179430/t-mann/1997/honda/cbr1100xx/photos/2.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 Wprawdzie nie miałem cbr-ki ale horneta, który bardziej się nadaje do takich zabaw, ja jednak nie zadzierałem z prawem i starałem się być grzecznym motocyklistą . Dziekuję za miłe słowa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Bardzo ładny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 tylko po rejestracji widać, że to model. Brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ta czarna Honda wyszła Ci naprawdę zacnie. Pomysł z tablicą rejestracyjną przedni aczkolwiek na jednym ze zdjęć daje się poznać, że to kalkomania. Widać drobne nierówności. Poza tym jest naprawdę super Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Dzięki, przy następnym postanawiam się poprawić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts