zmorka Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Witam serdecznie:) Słowo wyjaśnienia ode mnie się należy , jest to mój drugi model , a pierwszy motocykl, starałem się jak mogłem ,przeczytałem co się dało i wykończyłem wuen-a , któremu serdecznie dziękuję za wszystkie wskazówki i porady (bezcenne), natomiast jeśli chodzi o model to jak wszyscy widzicie posiada całe mnóstwo błędów, których nie wybacza "oko" aparatu, babole są zarówno na wydechach z którymi walczyłem tygodniami, połamałem rączkę pasażera, którą też w miare możliwości starałem się odtworzyć, poza tym niezadowolony jestem z łańcucha, hamulców, lusterek, ale póki co to max moich możliwości, teraz już wiem co mogłem zrobić lepiej (wash jest dla mnie czarną magią), a na koniec fotki, cóż to chyba tez max moich możliwości , postaram się o jakieś lepsze zaplecze nastepnym razem. Zapraszam do komentarzy, zarówno tych na plus jak i minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Ja się nie znam więc błędów nie widzę, widzę za to naprawdę fajny model. Tu się nie ma czego czepiać, wydaje mi się że malowanie nie jest Ci obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Wykonałeś świetny model i nie narzekaj Fajny lakier. Ale mój faworyt to rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Nie jest źle,bardzo ładna Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 Dziękuje za opinie i komentarze (fajnie się czyta ) i postanawiam się troszkę poprawić następnym razem, a będzie to Yamaha R1 w cywilnych barwach . Trochę mi ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Dla mnie rewelacja! Gdzie Ty widzisz te babole? Też bym chciał popełniać modele na takim poziomie. Naprawdę moim zdaniem kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Kawał dobrej roboty, ja też baboli nie widzę, ale wiem po sobie że jak jakieś zrobie to mi wpadaja od razu w oko i je widze - inni nie koniecznie Świetny model. Tablica Rejestracyjna też super, ale ja nadałbym jej wiecej realizmu zaginajac ja w połowie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Model wygląda świetnie. Mam tylko pytanko odnośnie przedniego błotnika - nie wystaje za bardzo do przodu? Może mi się tylko wydaje, ale jakoś tak nie bardzo "przytula się" do opony. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrych_P-N Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Gratulacje.Model naprawdę na wysokim poziomie. Co do błotnika mam dość duże przekonanie że te boki powinny bardziej zachodzić na widelec.Bo faktycznie zbyt mocno jest wysunięty w przód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Śliczne wykonanie motorku i zgadzam się z przedmówcami o błotniku. http://rides.superstreetbike.com/ride/1179430/t-mann/1997/honda/cbr1100xx/photos/2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 Wprawdzie nie miałem cbr-ki ale horneta, który bardziej się nadaje do takich zabaw, ja jednak nie zadzierałem z prawem i starałem się być grzecznym motocyklistą . Dziekuję za miłe słowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 tylko po rejestracji widać, że to model. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Ta czarna Honda wyszła Ci naprawdę zacnie. Pomysł z tablicą rejestracyjną przedni aczkolwiek na jednym ze zdjęć daje się poznać, że to kalkomania. Widać drobne nierówności. Poza tym jest naprawdę super Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 Dzięki, przy następnym postanawiam się poprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi