Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, Z rozmachu dodaję kolejny post i poddaję ocenie kolejny mój projekt - ciągnik Woroszyłowiec. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Bardzo udany model. Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Fajny Kliment,fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Ludzie kochani... Piszcie po polsku WOROSZYŁOWIEC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 No tak - przyznaję się do pewnej niekonsekwencji w nazwie pojazdu. Powtarzając za kolegą z Zagłębia - poprawna polska nazwa - WOROSZYŁOWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 No i teraz mogę spokojnie napisać, że wyszedł Ci bardzo porządny model Napisz proszę, jak malowałeś drewniane ławki, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 27 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2011 dziękuję za komentarze i lekcje polskiego elementy drewniane zawsze maluję inaczej - w tym modelu użyłem odcieni żółci jako bazy + mieszaniki olejnego washu /siena natural, siena palona, ochra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Bardzo fajny ten pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Jak dla mnie, super model. Wygląda bardzo realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 dziękuję za wszystkie /mam nadzieję/ szczere opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 bardzo mi się podoba, gratuluję efektownej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Gratulacje, kawał porządnego modelu! Może jedynie przykurzyłbym bardziej koła i wózki podwozia, bo gąsienice są zakurzone, a reszta układu jezdnego wygląda na czystą. (No do czegoś musiałem się przyczepić, żeby nie było, że same ochy i achy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 dzięki elrogalo. w tym modelu już nic nie poprawiam - mam na tyle rozgrebanych tematów, że wykorzystam podpowiedzi przy innych okazjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 To do zestawu jeszcze B-4 i będzie piękny komplet. Ja działo mam zrobione a Woroszyłowca w pudełku jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 wstępnie się przymierzałem do duetu z B-4 ale wyszedł solista. I tak już chyba zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi