Moses Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Widzę Pawle że montaż M2 taki sam jak w moim Pattopnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Merytorycznie się nie znam, ale wizualnie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Moses - na takie zamocowanie mam dokumentację! A reszta - jak wrażenia? Krzysiek - dzięki za miłe słowa, pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Moses - na takie zamocowanie mam dokumentację! Ale nie mówię że nie! Przecież Mój Mad Harlod też miał tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Pawle sklep na Półwiejskiej jeszcze działa? Ostatnio wyglądało jakby facet wszystkiego chciał się pozbyć. Fajnie, że dobrnąłeś do końca (lub prawie - nie wiem czy to już koniec). Cieszą mnie figurki, ale powinieneś przerobić im hełmy. Te Nam era były niecp większe i innego kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Awesome work mate!!! zgodnie z sugestią odzywam się Patryk;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 rtoipmodest - dzieki za komentarz. No coz, helmy przerabialem, ale wychodzi na to, ze dalem za malo szpachlowki na uszach . Jesli chodzi o budowe, to mozna powiedziec, ze jest zakonczona, zostalo tylko zrobienie porzadnych zdjec do galerii. Jesli chodzi o sklep na Polwiejskiej, to on caly czas dziala, aczkolwiek nastaly dla niego ciezkie czasy - jak dla wszystkich sklepow modelarskich. Nadal u niego w komisie sie trafiaja dobre okazje, takze ja tam dosc czesto chodze. Patryk - dzieki za komentarz, milo ze napisales. Pozdrawiam i zycze milego dnia Pawel PS. Pisze z Niemiec i stad ten brak polskich znakow - przepraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi