manas Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Jest juz pierwszy ukończony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Oglądam sobie tego potwora (ramki) i jestem pod sporym wrażeniem. Linie czyste, nie rozmazane a faktura powierzchni jak najbardziej ok. (Oczywiście nie zmienia to kwestii niespasowania, widocznego na fotkach w necie, ale trudno mi na razie zając co do tego stanowisko) @Young - wielkie (!) dzięki za udostępnienie nam projektu kalek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Jeśli chodzi o dopasowanie części to jak na tą chwilę nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 manas żaden problem ;) zobowiązałem się na kolejne jednostki w przyszłości i ostatnio poukładałem to sobie w głowie ile tego miałoby być: 1 PLM, 3/62 PLM, 9 PLM Debrzno, 10 PLM, 1 elm 11 PLM, 45 LED w każdej dwa godła i więcej Do tego numery "pełne", z wcięciami, białe do maszyn z Łasku itp itd... To jak, teraz będziemy mieli wysyp MF z kondorem? W tydzień było 100 pobrań. Liczę, że chociaż ktoś jeden zrobi M z 2 PLM jak ja. Godło zawsze nad prawym górnym rogiem numeru bocznego. Ten projekt był do PFM, ale z dostępnych cyfr można zrobić m.in. 1901, 1905, 1912 itd. W tym temacie zawsze pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Poprzykładałem sobie dzisiaj co wazniejsze elementy do siebie i - MSZ - z pasowaniem też raczej nie ma większych problemów. Daje rade to czeskie letadlo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Dla tych powoli zabierających się do klejenia MF z 2 elm 11 PLM, podstawa to właściwa tablica przyrządów w kabinie. Na blaszce to ta "niestandardowa" po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Dzięki za cenną uwagę, young. Przy okazji zapytam nieśmiało, czy może jakieś numery do Limów (5, 5P - najlepiej z 3 PLM;) - i 6) w 48 też są w Twoich planach ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 SMT zapowiedziany na maj, a kolesie mierzą już bisa;) (szkoda, że nie PFa albo PFMa) http://www.facebook.com/album.php?aid=68479&id=116570475024575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzięki za cenną uwagę, young.Przy okazji zapytam nieśmiało, czy może jakieś numery do Limów (5, 5P - najlepiej z 3 PLM;) - i 6) w 48 też są w Twoich planach ?;) No nie, nie dam się wplątać w takie numery Bo zaraz komuś wymarzą się napisy do SUczek, tsów, szparek limów itp itd. Temat rzeka. Już niech wam będzie ten M/MF, dorzucę też R bo pewnie wielu będzie dłubać w tym temacie i zobaczymy co da się zrobić gdy wyjdzie Bis. Ot tak jako czyn społeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Kwietnia 2011 Share Napisano 1 Kwietnia 2011 Tak tylko nieśmiało zapytałem, zero naciskow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 dorzucę też R bo pewnie wielu będzie dłubać w tym temacie i zobaczymy co da się zrobić gdy wyjdzie Bis. Ot tak jako czyn społeczny Popieram i czekam na realizację pomysłu MiG-21 R z 32.plrt z godłami 1 i 2 eskadry.MiG-21 bis z uwzględnieniem 3.elt która eksploatowała bisy do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flanker37 Napisano 29 Lipca 2011 Autor Share Napisano 29 Lipca 2011 http://www.britmodeller.com/forums/lofiversion/index.php/t74746.html in-box weekend edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi