Kamil K. Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Cześć, Ostatnio jakoś wróciła mi ochota na modelowanie, czego efektem jest ten ulepek. Bardzo fajny produkt Miniartu, jedyna różnica od wcześniejszych zestawów to trochę inne kalki, instrukcja i mały arkusik fototrawionek zamiast figurek. Zrobiony prosto z pudełka, żeby sobie po prostu przypomnieć "co i jak". Dwa miesiące nic nie robiłem przy modelach, więc nie wiem czy nie wyszedłem trochę z wprawy. Ale to już Wy oceńce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 No fejny taki, nie ma sie co czepiac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 Udany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Ja bym tak chciał wychodzić z wprawy jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Witam! Dwa miesiące nic nie robiłem przy modelach, więc nie wiem czy nie wyszedłem trochę z wprawy Efektowny powrót. Model wymiata!. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 A dziękuję Ci bardzo, bo dzięki temo modelowi zamknąłem okres nicnieujdajemisie, nie to żeby ten był genialny, ale przynajmniej wreszcie jest jakiś skończony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi