BEDU Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Witam chciał bym zaprezentować mój model Chevrolet Chevelle z firmy REVELL w skali 1:24 Zmiany: - nowy czarno-(chyba)kremowy kolor - nowe 18" calowe felgi - wnętrze czarne - sportowa kierownica to chyba tyle A teraz fotki: Cytuj
Komor Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 No no model bardzo ładny Jedyne co mnie razi to serwo hamulcowe i ta kierownica jakaś za nowoczesna do Chevelle'go. Cytuj
Mikele Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Przydało by się też pomalować/nałozyc kalki na znaczki SS na przednich nadkolach, SuperSportem nalezy się chwalić I zupełnie subiektywnie - hi-endowe zawieszenie prezentowało by się znacznie lepiej niż low-end. Innymi słowy dupa do góry musi być w tył ośce ;) Cytuj
Messer Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Pobrudzone klejem szybki, odprysk lakieru na łączeniu kolorów po stronie pasażera, chromowane ramki szyb są poszarpane, podobnie i klamki na zbliżeniach. Ładnie wyszedł matowy/satynowy czarny. Gdyby nie wymienione mankamenty było by super, a tak jest tylko b.dobrze Idzie ci coraz lepiej - tak trzymać. Pozdrawiam Messer Cytuj
skwarciu21 Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Model wygląda elegancko, tylko felgi jakieś lepsze by się przydały i posadź przód tak jak tył i będzie super ;) Cytuj
michi-232 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Ładnie, tylko to zawieszenie jak wyżej pisali. Cytuj
bartek_222 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz malowałem "chromy" - na ramki i drobne elementy Bare Metal Foil, na większe Alclad. Procedura wcale nie jest praco- ani czasochłonna a efekt nieporównanie lepszy. Temu modelowi też by pomogło. Cytuj
kornik_69 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Witam Muszę się zgodzić z przedmówcami (a w szczególności z kolegą Messerem). Model nienajgorszy, ale wyżej wymienione mankamenty, a przede wszystkim chromy trochę odstraszają. Szczególnie grill wygląda jakby był trochę skrzywiony (wychylony do przodu w górnej części). Myślę, że byłoby jeszcze fajniej, gdyby był robiony o parę dni dłużej. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi