BEDU Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Witam chciał bym zaprezentować mój model Chevrolet Chevelle z firmy REVELL w skali 1:24 Zmiany: - nowy czarno-(chyba)kremowy kolor - nowe 18" calowe felgi - wnętrze czarne - sportowa kierownica to chyba tyle A teraz fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 No no model bardzo ładny Jedyne co mnie razi to serwo hamulcowe i ta kierownica jakaś za nowoczesna do Chevelle'go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Przydało by się też pomalować/nałozyc kalki na znaczki SS na przednich nadkolach, SuperSportem nalezy się chwalić I zupełnie subiektywnie - hi-endowe zawieszenie prezentowało by się znacznie lepiej niż low-end. Innymi słowy dupa do góry musi być w tył ośce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Pobrudzone klejem szybki, odprysk lakieru na łączeniu kolorów po stronie pasażera, chromowane ramki szyb są poszarpane, podobnie i klamki na zbliżeniach. Ładnie wyszedł matowy/satynowy czarny. Gdyby nie wymienione mankamenty było by super, a tak jest tylko b.dobrze Idzie ci coraz lepiej - tak trzymać. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Model wygląda elegancko, tylko felgi jakieś lepsze by się przydały i posadź przód tak jak tył i będzie super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Ładnie, tylko to zawieszenie jak wyżej pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz malowałem "chromy" - na ramki i drobne elementy Bare Metal Foil, na większe Alclad. Procedura wcale nie jest praco- ani czasochłonna a efekt nieporównanie lepszy. Temu modelowi też by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Witam Muszę się zgodzić z przedmówcami (a w szczególności z kolegą Messerem). Model nienajgorszy, ale wyżej wymienione mankamenty, a przede wszystkim chromy trochę odstraszają. Szczególnie grill wygląda jakby był trochę skrzywiony (wychylony do przodu w górnej części). Myślę, że byłoby jeszcze fajniej, gdyby był robiony o parę dni dłużej. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi