drinkman Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam. Nadejszła wiekopomna chwila... Na chwilę obecną uważam modelik za skończony.Załoganci którzy są przewidziani do modelu zapewne zajmą zaszczytne miejsce obok załogi do LSSC na bliżej nieokreśloną przyszłość. -Błędy merytoryczne są generalnie zamierzone -Pierwszy raz używałem pigmentów,więc szału nie ma,najbardziej co mnie wpienia to za brutalny wash -Z pewnych rzeczy jestem zadowolony,z innych mniej,ale się chwalić nie będę Mam nadzieję,że z modelu na model coraz lepiej będzie. Zapraszam do komentowania a ja się się zabieram w końcu za Abramsa. Dysponowałem czym dysponowałem i to jest maks co mi się udało osiągnąć przy tym oświetleniu którym dysponuję,przestanie padać to zrobię,mam nadzieję lepsze fotki na zewnątrz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Tak ja mówisz wash brutalny ale mi się podoba, ogólnie model jest ok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam! No to ja pierwszy z obeznanych w temacie i na bieżąco śledzących warsztat. Model wyszedł naprawdę fajnie, może wash ciut za mocny, ale ogólny efekt jest więcej niż pozytywny. Co do błędów sam wiesz jakie popełniłeś, wymienialiśmy je w warsztacie, więc raczej nie ma sensu o nich wspominać. Jedynie na 5 zdjęciu, paka wydaje mi się krzywo osadzona. Podsumowując, powstał bardzo ładny model. Mogłeś trochę go skoloryzować, np. malując boczne płyty na zielono. Wtedy wyglądałby jeszcze lepiej. Mimo to bardzo mi się podoba i gratuluję udanego modelu. Czekam na zdjęcia na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 29 Marca 2011 Autor Share Napisano 29 Marca 2011 Paka jest równo,nie wiem dlaczego tak na focie wygląda.Pomysł płyt nadszedł lekko za późno i już nie chciałem z tym walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Według mnie model wyszedł naprawdę całkiem dobrze. Za mocny wash, fakt. I co z tego?? Następny będzie lepszy. Jeśli chodzi o pigmenty, to całkiem fajnie to wyszło. Ogólnie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Wash wcale nie jest wcale "brutalny", jest dokładnie taki jaki moim zdaniem powinien być. Fajnie uwydatnia szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Witam! Rewelacja! A wash mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Gratuluję Wyszedł Ci bardzo fajny humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 No mi też się podoba, dla mnie twój łoszek wyszedł genialnie, szkoda, że mi tak nie wychdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 Dzięki wszystkim,mimo to zachowam zdrowy samokrytycyzm:) Michał96Zrób łosza,połóż model na grzejniku,zapomnij o nim i następnego dnia próbuj zetrzeć washa:).To jest właśnie efekt-to co się udało wytarłem,reszta niestety musiała zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Wcale nie razi ten wash, szczególnie we wnętrzu. Pytanie tylko, czy kolega przypadkiem z rozpędu nie zamalował przednich świateł, bo coś podejrzanie żółtawo wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 30 Marca 2011 Autor Share Napisano 30 Marca 2011 bartek_222Oczka się zakurzyły temu humwju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Dzięki wszystkim,mimo to zachowam zdrowy samokrytycyzm:)Michał96Zrób łosza,połóż model na grzejniku,zapomnij o nim i następnego dnia próbuj zetrzeć washa:).To jest właśnie efekt-to co się udało wytarłem,reszta niestety musiała zostać. Dzięki napewno skorzystam, może się w końcu uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi