Gościu Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Witam. Scenkę ukończyłem. W skrócie - świeżo porzucony Marder którego dopadli łowcy, sprawdzają czy aby mogą złoić dupsko hitlerbogom ich własną bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Warsztatowo nie sięgam do pięt, merytorycznie się nie znam. Co mnie uderzyło, to spiczasty nasyp - górka. Dziwnie ten pojazd na niej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 to co wyprawia ten gościu na modelarskim polu manewrowym jest po prostu nie do opisania. extra malowanie, bujna roślinność a co do merytoryki to zależy tylko od fantazji i tu nie ma się czego czepiać; wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Diorama znakomita. Ta roślinność, te modele, te figurki, wszystko dobrze zgrane w całość. Brawo i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Technicznie majstersztyk. Merytorycznie już nie bardzo. Trochę wygląda jakby autor za wszelką cenę chciał na małej przestrzeni upchnąć dwa pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Witam! Niezły zielnik! Wygląda to super! Trochę dużo tej zieleniny, ale w końcu to Cepelia, tak jak sam napisałeś w warsztacie. Merytorycznie? Czemu nie, wszystko się mogło zdarzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 16 Lipca 2011 Share Napisano 16 Lipca 2011 Zielnik Na traktorach się nie znam ale rośliny faktycznie świetne, bardzo realistycznie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Jak zwykle zwracam uwagę na najdziwniejsze rzeczy ale tym razem najbardziej podoba mi się ziemia. Jest świetna, można poprosić o przepis na nią?. Wygląda jak prawdziwa a ja jestem właśnie w trakcie budowy makiety. Z góry dzięki i czekam na jakiegoś tutoriala ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Świetna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Widać ,że bardzo długo już w tym siedzisz. Dla mnie jest super. Liście mnie interesują zielone na drugim zdjęciu od połowy do lewej. Jak je malowałeś (farba,technika). I z czego są liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Dobre bo Polskie. Bardzo mi się podoba Twój charakter pisma. Gratuluję zwyczajowo udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Technicznie pięknie wykonana diorama. Gratulacje! Koncepcji ustawienia pojazdów nie rozumiem wiec pominę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Fajna, fajna. Ale odkop z 2011!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 ale kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi