Mark666 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Wreszcie po wielu przygodach z modelem zakończyłem ten projekt. Jak wyszedł ocenicie sami, Wiem że można było lepiej . Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Model już w galeri bardzo fajnie się prezentował, ale teraz w plenerze wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 A niby co moglbys tu zrobic lepiej?? Model jest pierwsza klasa, mnostwo porzadnie wykonanych detali (np. lekko przyrdzewiala rura wydechowa). Gratulacje udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Gratuluję pięknego modelu. Świetnie się prezetuje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Wielkie dzięki koledzy. Ta połówka maski oczywiście ładnie się domyka , ale teraz zauważyłem że podczas zdjęć lekko się odchyliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Wielkie dzięki koledzy. Ta połówka maski oczywiście ładnie się domyka , ale teraz zauważyłem że podczas zdjęć lekko się odchyliła To jest akurat nieistotny szczegół, wiadomo że jak są elementy ruchome to po delikatnym przestawieniu modelu się poruszą Ja zauważyłem tylko jakby pomarszczony lakier na lewej połówce maski (od kierowcy) ale jakoś nie jest to rażące bo całokształt mnie powalił na łopatki, wykonanie - pierwsza klasa Hmm... Czy dałoby się lepiej? Może taki mały akcencik w postaci chlapaczy z papieru zamiast plastikowych... Ale to taki mój mały fetysz odkąd sam zacząłem robić papierowe fartuchy Podsumowując - jest moc Możesz być dumny z pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Co by nie mówić model ładnie prezentuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Model wyszedł Ci świetnie "Wiem że można było lepiej " - dlaczego można było lepiej? Model jest genialny, już się boje zobaczyć następny twój model w galerii Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2011 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. irizar nie bój się To teraz wypadałoby machnąć coś zza Oceanu--- może International Transtar 4300 Eagle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Fotki do wymiany - te sa zbyt duze. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi