cloner16 Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Model robiony bo była wena, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie jeżeli chodzi o jakość zdjęć i dobór kalek xD . P.S Dopiero teraz zauważyłem ,że zapomniałem pordzawić rury wydechowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 ciekawe, ale te wlazy chuba nie powinny byc biale. reszta bardzo fejnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tukidyndas Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Podoba się. Dużo fajnych smaczków w brudzeniu. Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted June 5, 2011 Author Share Posted June 5, 2011 Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Rozpuszczalnik+lakier gloss+czarna olejna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Fajnie wykończony. Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Mam słabość do tego modelu. Piękna robota. Duży szacun. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Jak mogłem przegapić taki piękny model! Tylko skąt wziołeś takie malowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Dziękuje za komentarze! polecam klikać na opis mojego profilu gdzie wstawiam najnowsze modele ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Z tym "Fiction Camo", to bym tak nie mówił. Jeżeli to ta zieleń która powinna być (monitory przekłamują), to jest to jedno z oryginalnych malowań i jeden z bazowych kolorów do mal. Kamo. Kilka fotek z kolorystyką kamo: źródło: ww2incolor.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted June 28, 2011 Author Share Posted June 28, 2011 A tu pochodzenie kalek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 A co to za cudak na Shermanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Fotki jak się domyślam były oryginalnie czarnobiałe i zostały podkolorowane przez grafików więc tak naprawde jest to cos miedzy prawda a ich wlasna interpretacją. Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Pewnie dlatego, żeby w drodze powrotnej swoi ich nie roztrzaskali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Nawet nie myślałem w ten sposób, chodziło raczej o coś co miałoby zielone camo i jakieś napisy , w sumie to mogło by być coś z arden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabotnik Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 A co to za cudak na Shermanie? M-12 GMC "King Kong" na zdjęciu jest w trakcie wystrzału z maksymalnie cofniętą lufą, moje współczucia dla fotografa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts