adamkijak Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich forumowiczow w nowych szatach. Zapraszam do galeri swiezo skonczonego modelu. Pogoda nie dopisala wiec nie udalo mi sie zrobic plenerowych fotek. Mozna by jeszcze duzo zmienic, szczegolnie w temacie podstawki, ale doszedlem do stanu w ktorym pewnie bym juz wiecej popsul niz poprawil. Dzieki wszystkim ktorzy w warsztacie doradzili i podpowiedzieli, czy chociaz zagladali do moich wypocin. Koniec gadania - mozna oceniac: A tutaj fotki rodzinne z mlodszym bratem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Piękny model, chylę czoło przed wykonawcą Na ósmym zdjęciu od dołu wygląda znakomicie, a powierzchnia pokładu, przykurzonego w plamach - rewelka. Opony, wyloty spalin, przewody, jest tyle drobiazgów na których można "oko zawiesić" i zdjęcia z bratem, no trzeba będzie jeszcze tu zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 F*cking Awesome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Piękna mini-kolekcja poskładanych pokładowców. Świetny model, zresztą wiedziałem, ze tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Kolejny wspaniały "składak" w Twojej kolekcji Gratuluję i czekam na kolejne! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Dzieki chlopaki, fajnie ze sie podoba/ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam, gratuluje świetnego modelu, trochę bije po oczach to oszklenie (paprochy i odkurz), ale wiem jakciężko jest sie tego pozbyć. Malowanie ładne z odpowiednim cieniowaniem, podstawka "SH" jednak była troche bardziej efektywniejsza. Za całość Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Świetne wykonanie; efekt końcowy powoduje opad szczeny. Jestem pod wrażeniem szczególnie zdjęć od góry. Podoba się gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi