adamkijak Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Witam wszystkich forumowiczow w nowych szatach. Zapraszam do galeri swiezo skonczonego modelu. Pogoda nie dopisala wiec nie udalo mi sie zrobic plenerowych fotek. Mozna by jeszcze duzo zmienic, szczegolnie w temacie podstawki, ale doszedlem do stanu w ktorym pewnie bym juz wiecej popsul niz poprawil. Dzieki wszystkim ktorzy w warsztacie doradzili i podpowiedzieli, czy chociaz zagladali do moich wypocin. Koniec gadania - mozna oceniac: A tutaj fotki rodzinne z mlodszym bratem: Cytuj
jarek38 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Piękny model, chylę czoło przed wykonawcą Na ósmym zdjęciu od dołu wygląda znakomicie, a powierzchnia pokładu, przykurzonego w plamach - rewelka. Opony, wyloty spalin, przewody, jest tyle drobiazgów na których można "oko zawiesić" i zdjęcia z bratem, no trzeba będzie jeszcze tu zajrzeć. Cytuj
Skoti Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Piękna mini-kolekcja poskładanych pokładowców. Świetny model, zresztą wiedziałem, ze tak będzie. Cytuj
kornik_69 Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Kolejny wspaniały "składak" w Twojej kolekcji Gratuluję i czekam na kolejne! Pozdrawiam Kornik Cytuj
adamkijak Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Dzieki chlopaki, fajnie ze sie podoba/ja Cytuj
p_bladek Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Witam, gratuluje świetnego modelu, trochę bije po oczach to oszklenie (paprochy i odkurz), ale wiem jakciężko jest sie tego pozbyć. Malowanie ładne z odpowiednim cieniowaniem, podstawka "SH" jednak była troche bardziej efektywniejsza. Za całość Pozdrawiam. Przemek. Cytuj
Zdravko Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Świetne wykonanie; efekt końcowy powoduje opad szczeny. Jestem pod wrażeniem szczególnie zdjęć od góry. Podoba się gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi