bigmodel Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 No, no, coraz ładniej to wygląda Jakaś faktura stali będzie robiona ? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Faktura stali będzie robiona , na wieży już jest Tymczasem gąski, zrobiłem jedno ogniwo na próbę, jak klej wyschnie to poszlifujemy , wygładzimy , zrobimy fakturę odlewu i może się nada do odlewania. ps czemu nie można dodawać zdjęć??, no i gdzie są wcześniejsze zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 A z jakiego albumu korzystasz do wysyłania fotek ? Faktycznie wcięło Ci malujki .., albo żeś sam usunął z albumu w necie . Bigmodelowe rysunki jakoś nie zniknęły. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Nic nie usuwałem,dodawałem bezpośrednio z komputera, nie korzystam z żadnego albumu -te reklamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 E tam reklamy, wleź w IMGUR , cały czas z tego korzystam i jest zajefajno. Super album do takich publikacji. Zadryndaj do moderatora - będzie widział na pewno gdzie foty się podziały........ Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Widzisz, wybrałem to forum bo można ładować bezpośrednio z kompa, nie bardzo mam czas bawić się w umieszczanie zdjęć w albumach a potem na forum więc raczej nie skorzystam , ale dzięki za pomoc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Widzisz, wybrałem to forum bo można ładować bezpośrednio z kompa, nie bardzo mam czas bawić się w umieszczanie zdjęć w albumach a potem na forum więc raczej nie skorzystam , ale dzięki za pomoc :-) Bo z tego co widzę to informacja na forum pokazuje, cyt - Informacja - Dodawanie załączników zostało wyłączone. Czyli co, nie będzie dalszej części relacji z budowy i nie będzie dalszych zdjęć ??? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Ot problem kurde, ale chyba foty powinny zostać kurde mimo wyłączenia tej opcji..... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 No ciekawe kto wyłączył?? ps. relacja będzie jak włączą od nowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Jak moderatory lubią reklamy to proszę bardzo, wcześniejszych fotek niestety nie będzie Jedziemy dalej: Ogniwo-jedno na próbę, pomęczę i zobaczymy może się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Nie ma co liczyć na ponowne włączenie załączników, tak więc skorzystaj z rady Bigtank'a i prowadź dalej relację. Pomimo, że nie udzielam się w temacie to od początku śledzę relację, no i czekam na cd. Edit: widzę, że jednak dałeś się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Ech , cza było wtrynić się na Imgur kurde ....................Ogniwko nawet, nawet, ciekawe czy złożona gąsienica będzie pasować do zębatki, bo to z reguły zawsze mały problem jest....Z czego to wszystko dłubiesz, malowane to jest na sraczkowato czy co ???? Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Oo jest ciąg dalszy Bardzo fajnie że się zdecydowałeś dalej prowadzić relacje Bardzo fajnie wygląda ogniwko Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Nie miałem zamiaru jej (relacji) nie prowadzić Do zębatki będzie pasowała, sprawdziłem Dłubię z polistyrenu czasem z metalu ogólnie i w zamyśle ma to być w całości potem odlewane z żywicy ale muszę przetrawić odlewanie kadłuba bo nie mam takiej dużej komory próżniowej. malowane to narazie (gąska jest podziabana pędzlem z klejem do plastiku - coś ala faktura odlewu)nie jest, tylko te szare elementy są pociągnięte surfacerem 1000, lepiej widać babole tornado-też podglądam twoje relacje Wrzucam ogólna fotkę tego co już jest zrobione-to dla nie będących w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Nie mogę edytować juz więc sory za post pod postem, chciałem tylko dodać że zmuszono mnie do wyjazdu nad morze do Chałup więc nie będzie mnie do poniedziałku ps to tak na wszelki wypadek gdyby ktoś myślał ze przerwałem relacje, ta relacja będzie doprowadzona do końca i zakończona galerią więc cierpliwości. Miłego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 No , już !! pogoda była jedziemy dalej, wczoraj i dziś nowy kadłub, tym razem są to już części przygotowywane do odlewu z żywicy. Dużo jeszcze brakuje ale jakiś zarys kadłuba już jest Zrobiłem od nowa osłony km-ów , nadal są nie takie jak bym chciał ale jak przyjedzie frezarka to będzie jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Ech , cza było wtrynić się na Imgur kurde .......Andrzej Wtryniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Gdzie, jakoś wiżu ja foty na $##i^&$@@* fotosiku z reklamami i w ogóle . Te części kadłuba to już są w takim stanie gotowe do foremkowania ??? A ta frezarka co idzie do Ciebie to co to za ustrojstwo kurde....Też mi się by takie cuś przydało a nie ciągle w łapach prawie wszystko dłubać Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Coraz ładniej zaczyna wyglądać Twoje maleństwo Na bieżąco obserwuje Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Z imgura nie chcą sie foty otwierać, ale dojde do tego Frezarka to takie cudo: http://swiatnarzedzi.pl/Precyzyjna_frez ... S-369.html Części muszę jeszcze dopracować, pospawać parę rzeczy, dokleić wlewki i dopiero do gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Heh , jak wsadzisz fotę w imgura i będziesz miał kilka miniatur, to kliknij na którąś i otworzy się nowe okno, nad fotą masz kilka linków, pierwszy nad fotkiem od lewej to jest ten do wklejania w post, od razu pod tekstem. Natomiast jak masz galerię miniatur, to po prawej są opcje wielkości fot. Nie musisz się bawić w pomniejszanie tylko zaznacz sobie wielkość w rozwijalnym pasku i przeciągnij zdjęcie z kompa na imgura i już .... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 13 Lipca 2011 Autor Share Napisano 13 Lipca 2011 Doszły Mg34 mała przymiarka, poza tym wyposażanie elementów kadłuba we wszelkie uchwyty i wyposażenie stałe, zaklejanie otworów co by gumy nie trza było rozcinać przy wyciąganiu elementu z formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 13 Lipca 2011 Autor Share Napisano 13 Lipca 2011 Ostatnia fotka to mój bałagan Pytam jeszcze raz : ma ktoś materiały na temat wnętrza przedziału bojowego ?????? -ale takie z których da się zbudować wnętrze !!! Andrzej , dzięki , zaczynam kumać tego indora ...eee -imgura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Wątpię żeby cuś było w temacie wnętrza, musiałbyś się do Belgradu wybrać w łykend na chwilku, ocykać aparatem i chodu z powrotem coby się podzielić. Tylko cholera wie czy nie nie jest czasem toto puste w środku .... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Albo do Kubinki i też nie wiadomo czy nie jest pusty w środku. No, nieźle to wygląda. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi