ups Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Ehh... te obicia, faktycznie walą po oczach strasznie. Szkoda, bo przed nimi kicia wyglądała bardzo obiecująco. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Obicia były bazowe, teraz już są wypłowione i dodana rdza. Dzisiaj wieczorem jak dotrze lampa zrobię fotki z tłem a na razie to, krok to przodu: Rdza nie jest czerwona fotki zdeczka przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 co to to białe na płycie silnikowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Będzie postawione wiadro z białą farbą na tej plamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Będzie lepiej nadal pracuję nad efektami, muszę powiedzieć NAJGORSZE friule jakie w życiu sklecałem szlag mnie trafia a skleciłem dopiero jedną gąske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 A co jest nie tak z tymi friulami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Pełno nadlewek,prawie wszystkie grzebienie oraz otwory na szpilki pozalewane. Roboty od groma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 W KV miałem ok 80% friuli z zalepionymi otworkami. Wierciłem przynajmniej ze 130 ogniwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Nie ma reguły raz się trafia na dobre a raz tylko roboty człowiekowi narobią. Malowanie w pantherze prawie gotowe zostało parę pierdułek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lipca 2011 Autor Share Napisano 8 Lipca 2011 Powoli maluję szczegóły, friulki sklecone naareszcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Prócz tej farby jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Ciekawy pomysł z tą farbą. Wygląda jakby w pośpiechu przerwali pracę. Jaki efekt końcowy chcesz osiągnąć? Początek zimowego kamo, albo tylko poprawianie numerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Cześć. Model fajnie się prezentuje, ale na Łuk Kurski z tego co wiem trafiły nowe pojazdy z fabryk! Te obicia,zardzewienia uszkodzenia nie bardzo mi się widzą! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Końcowy efekt wyłącznie malowanie numerów, zimowe kamo pod Kurskiem troszku nie pasuję :P Obić i uszkodzeń nie powinno być w ogóle bo kamuflaże były malowane na polu ale nie chciałem robić czystego nudnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Sorki Dumo, nie przeczytałem tytułu przed napisaniem posta, a wszystkich tematów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 no jak zgasiłeś te obicia i ogolnie kolorystyke to wyglada znacznie lepiej ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Mówiłem że wszystko będzie dobrze a nikt nie wierzył Apdejt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 No nie wszystko Dumo jest ok. Tło jest do bani - strasznie rozprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi