ups Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Ehh... te obicia, faktycznie walą po oczach strasznie. Szkoda, bo przed nimi kicia wyglądała bardzo obiecująco. Pozdrawiam Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Obicia były bazowe, teraz już są wypłowione i dodana rdza. Dzisiaj wieczorem jak dotrze lampa zrobię fotki z tłem a na razie to, krok to przodu: Rdza nie jest czerwona fotki zdeczka przekłamane. Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Będzie postawione wiadro z białą farbą na tej plamie. Cytuj
Dumo Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Będzie lepiej nadal pracuję nad efektami, muszę powiedzieć NAJGORSZE friule jakie w życiu sklecałem szlag mnie trafia a skleciłem dopiero jedną gąske. Cytuj
Dumo Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Pełno nadlewek,prawie wszystkie grzebienie oraz otwory na szpilki pozalewane. Roboty od groma... Cytuj
bazylms Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 W KV miałem ok 80% friuli z zalepionymi otworkami. Wierciłem przynajmniej ze 130 ogniwek. Cytuj
Dumo Napisano 7 Lipca 2011 Autor Napisano 7 Lipca 2011 Nie ma reguły raz się trafia na dobre a raz tylko roboty człowiekowi narobią. Malowanie w pantherze prawie gotowe zostało parę pierdułek. Cytuj
Dumo Napisano 8 Lipca 2011 Autor Napisano 8 Lipca 2011 Powoli maluję szczegóły, friulki sklecone naareszcie: Cytuj
bazylms Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Ciekawy pomysł z tą farbą. Wygląda jakby w pośpiechu przerwali pracę. Jaki efekt końcowy chcesz osiągnąć? Początek zimowego kamo, albo tylko poprawianie numerów? Cytuj
lachim1902 Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Cześć. Model fajnie się prezentuje, ale na Łuk Kurski z tego co wiem trafiły nowe pojazdy z fabryk! Te obicia,zardzewienia uszkodzenia nie bardzo mi się widzą! Pozdrawiam Cytuj
Dumo Napisano 9 Lipca 2011 Autor Napisano 9 Lipca 2011 Końcowy efekt wyłącznie malowanie numerów, zimowe kamo pod Kurskiem troszku nie pasuję :P Obić i uszkodzeń nie powinno być w ogóle bo kamuflaże były malowane na polu ale nie chciałem robić czystego nudnego modelu. Cytuj
bazylms Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 Sorki Dumo, nie przeczytałem tytułu przed napisaniem posta, a wszystkich tematów nie pamiętam. Cytuj
Tomek_gnr Napisano 9 Lipca 2011 Napisano 9 Lipca 2011 no jak zgasiłeś te obicia i ogolnie kolorystyke to wyglada znacznie lepiej ; ) Cytuj
Dumo Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 Mówiłem że wszystko będzie dobrze a nikt nie wierzył Apdejt: Cytuj
bazylms Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 No nie wszystko Dumo jest ok. Tło jest do bani - strasznie rozprasza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi