Constructor Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 czak45 łatwo Tobie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Nie jest nudna, naprawdę jest na co popatrzeć! REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Super, po prostu super. Mam pytanie, jak zrobiłeś ten piach... tzn jak uzyskać taki efekt, zwłaszcza bardzo podoba mi się ten efekt przy gąsienicach, że piach wygląda na taki świeży, jak uzyskać taki SUPER efekt, rozjechanego piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 O Jeeeezu znienawidzony przeze mnie czołg, wykonany bardzo fajnie dioramka klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 No no Panie Fotka Admina Gratuluję wspaniałej dioramy Jest świetna pod każdym względem. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Gratuluję fotki admina. Twoja praca jak najbardziej na nią zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Jak to mówi pewien najsławniejszy wróżbita z EZO TV Dziękuje za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 "Panie Maćku" Musiałem....przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 "Pan wie o czym ja mówię" Najzabawniejszy program w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Ludzie bardzo często do niego wracają Nieraz jak "skaczę" po programach i trafię akurat na niego, to potrafię nawet godzinę to oglądać i się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilek701 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 No klasa ;] Szczególnie te slady po gąsienicach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi