Dumo Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Trupek widzę z allegro dokupiony ale nawet fajnie się wtopił w ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Zabójcze ożywienie. Czekam co tam dalej zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Z trupka faktycznie jestem zadowolony, fajnie zrobiony jest. Chciałem dorzucić jakieś figurki, ale w tej tematyce za bardzo nie ma wyboru :/ Nie ma Brytyjczyków w zimowych kubraczkach (jest zapowiedź czołgistów Miniartu ale nie wiem kiedy wejdą na rynek). Trupek będzie leżał w dużej kałuży :P Zobaczymy jak mi ona wyjdzie, planuję zrobić dużo warstw przeźroczystego koloru bazując na vallejo still water. Poeksperymentuję troszkę, bo to modelik relaksacyjny, a z racji, że z pudła nie trzeba się martwić, że się jakoś zniszczy walorkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Mae a co powiesz na to: MINIART 35121 BRITISH TANK CREW. WINTER UNIFORM Korekta. Pisałem na pamięć i nie zauważyłem że już o tym pisałeś. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 24 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Czołg już podstawki nie opuści, związał się z nią na stałe xD Tym razem odważne brudzenie, będzie zima, brudno i mokro :] Figuranta dalej powoli zalewam warstwami wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie podoba mi się błoto na czołgu, jest dziwnie glutowate. Myślę, że na częściach takich jak gąski i wewnętrzna strona kół bo powinno nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Błoto - każdy ocenia wg własnego gustu. Ale przy takim będziesz musiał jeszcze przyczepę nieźle ochlapać, bo i z gasienic i kół napewno nieźle dawało. Jakiego środka do imitacji wody używasz - Vallejo Still Water? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Posiedziałem jeszcze przy błotku. Woda to still water Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Mnie tam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Szczeny opad Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 O wiele lepiej. Można nawet powiedzieć, że jest b. dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzieki Panowie :] Aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Mam mieszane uczuci. Z jednej strony wygląda fajnie i ciekawie. Coś jak odwilż. A z drugiej teren kojarzy mi się z zimowym lub spec uniformem. Ale jako że pewnie sam bym lepiej nie zrobił jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Masz rację to jeszcze nie to, ale nic straconego :] Będzie lepiej, zdjęcia może jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Mae jest nieźle, więc lepiej dobrze przemyśl zanim coś zrobisz. Na tym etapie łatwo coś spaprać. Spiesz się powoli bo jak wiesz saper mydli się tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Jakbym się bał coś spaprać to bym zostawił model w bazowym Nie ma co pękać, wiem jak poprawić sytuację, zrobię i ocenisz sam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi