bazylms Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie. Bdziesz jeszcze coś robił z zaasowym odcinkiem gąsienicy? Jak malowałeś gąski? Ten paunek sam robiłeś czy z jakiegoś zestawu? Jakich pigmentów używasz? Bodajże z lakieru bezbarwnego Humbrola, fixera i ciemnych pigmentów można uzyskać efekt jakby wyciekającego smaru/oleju na piastach kół. To by trochę urozmaiciło kolorystycznie kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie. Bdziesz jeszcze coś robił z zaasowym odcinkiem gąsienicy? Jak malowałeś gąski? Ten paunek sam robiłeś czy z jakiegoś zestawu? Jakich pigmentów używasz? Bodajże z lakieru bezbarwnego Humbrola, fixera i ciemnych pigmentów można uzyskać efekt jakby wyciekającego smaru/oleju na piastach kół. To by trochę urozmaiciło kolorystycznie kółka. Gąska zapasowa na pewno dostanie jeszcze suchy pędzel z jakiegoś metalizera. Gaśki były malowane surfecerem 500 potem poszła gunze tire black i na to brązowy wasz olejny. Pakunek to pozostałość z gratów legenda do shermana . Pigmenty używam migowe. Co do kół to na pewno je jakoś zróżnicuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 Dorobiłem belkę , coś tam z kurzeniem kół porobiłem, położyłem rdzwy wash na kratkę pokrywy silnika (choć na fotach słabo to widać). Dodałem skrzynkę na próbę ale muszę nad nią posiedzieć jeszcze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Się mi podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Bardzo ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 No to galeria. Zapraszam viewtopic.php?f=68&t=28805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi