bazylms Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie. Bdziesz jeszcze coś robił z zaasowym odcinkiem gąsienicy? Jak malowałeś gąski? Ten paunek sam robiłeś czy z jakiegoś zestawu? Jakich pigmentów używasz? Bodajże z lakieru bezbarwnego Humbrola, fixera i ciemnych pigmentów można uzyskać efekt jakby wyciekającego smaru/oleju na piastach kół. To by trochę urozmaiciło kolorystycznie kółka. Cytuj
ups Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Napisano 31 Sierpnia 2011 No wygląda ciekawie. Bdziesz jeszcze coś robił z zaasowym odcinkiem gąsienicy? Jak malowałeś gąski? Ten paunek sam robiłeś czy z jakiegoś zestawu? Jakich pigmentów używasz? Bodajże z lakieru bezbarwnego Humbrola, fixera i ciemnych pigmentów można uzyskać efekt jakby wyciekającego smaru/oleju na piastach kół. To by trochę urozmaiciło kolorystycznie kółka. Gąska zapasowa na pewno dostanie jeszcze suchy pędzel z jakiegoś metalizera. Gaśki były malowane surfecerem 500 potem poszła gunze tire black i na to brązowy wasz olejny. Pakunek to pozostałość z gratów legenda do shermana . Pigmenty używam migowe. Co do kół to na pewno je jakoś zróżnicuje. Pozdrawiam Cytuj
ups Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 Dorobiłem belkę , coś tam z kurzeniem kół porobiłem, położyłem rdzwy wash na kratkę pokrywy silnika (choć na fotach słabo to widać). Dodałem skrzynkę na próbę ale muszę nad nią posiedzieć jeszcze. Pozdrawiam Cytuj
ups Napisano 9 Września 2011 Autor Napisano 9 Września 2011 No to galeria. Zapraszam viewtopic.php?f=68&t=28805 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi