Mikele Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Chętnie obejrzę warsztat tego modelu. Zwłaszcza z tymi dodatkami. Trochę ich brakuje w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Wow, masz u mnie piwo za temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 No to jade z tym koksem. GEM mnie zainspirował, żeby zrobić coś nietypowego ale polskiego Mam nadzieję, że to będzie na zasadzie - Ja mu pokarzę jak się robi modele Będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Wow, masz u mnie piwo za temat No temat swietny z dodatkami i przy takiej dbalosci o szczegoly powinien wygladac zacnie. Drugie piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Piękny wysyp Siódemek Szkoda tylko, że w Siedemdwójce nie ma tylu dodatków do zastosowania... Chce ją zrobić w trakcie obsługi przed startowej, (...) może wyjęty fotel? Obsługa przedstartowa z wyjętym fotelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Ładnie Ładnie, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Budowa zaczyna w kraczać w obszar - nic nie widać ale ja wiem, że to tam jest Tak, to jest najlepsze. Robisz, starasz się, dłubiesz godzinami, a nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Będzie kontynuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenon-król woźnych Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 A ten kokpit to gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Cieszę się niezmiernie! ( i liczę na częstsze apdejty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi