kret69 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Te latarnie robiles od podstaw? Bardzo ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Nie nie Latarnia kupna z serii "Słupy trakcji tramwajowej i latarnie uliczne [MiniArt 35523]" a sygnalizatory od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Września 2011 Autor Share Napisano 21 Września 2011 Pierwszy raz w życiu robiłem wodę więc pewnie bedzie się do czego przyczepić W sumie i tak będzie sie to znajdować pod całą dioramą, ale mam nadzieję że w miarę dobrze wygląda. Muszę jeszcze popracować nad całością ścieku by nadać mu wrażenia wilgotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 22 Września 2011 Share Napisano 22 Września 2011 Butelka i ręka fajnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Woda wyszła dobrze. Szczególnie podoba mi się to ciemne zdjęcie. Na innych woda ma nieco jednolity kolor, ale i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich po dość długiej przerwie. Ostatnio jakoś nie było czau ale teraz dalej ruszam z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Coś popularne ostatnio stało się robienie kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Czy ostatnio to nie wiem, nie śledziłem Ja zacząłem na początku września :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Bardzo ładnie. Jedziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Fajnie czysto zrobiona podstawka Czekam na zombiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Podstawka i sam zombie jest super, To jego ręka płynie w kanale? Na mój gust krew jest za jasna, zaschnięta krew przybiera kolor ciemno-czerwony mniejwięcej taki jaki zrobiłeś na jego spodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Poza tym może warto zrobić jakąś plamkę np z wody wallejo zabarwionej na czerwono żeby było to bardziej realistyczne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Podaruj trochę tej krwi na kosz , leży we krwi a jest czyściutki. Może jakieś ślady dłoni we krwi , na tych pasach będzie że gość się czołgał umorusany krwią . I dodawaj następnych truposzczaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi