SlawiekD Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Dobrze znany zestaw Tamiya oraz zestawy Verlinden i Quickboost. Koła podwozia - Ultracast. Farby - Mr.Color i Tamiya. Kalkomania - Cutting Edge i Tehmod. Cytuj
tofik Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Śliczniutki Jak zrobiłeś te otarcia na skrzydłach gdzie widać podkład ? Cytuj
damian70n Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Rewelacja !Tak jak lubię,zero amatorki. Cytuj
jozik Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Jak zwykle z wielką przyjemnoscią oglądam Twoją galerię.Czekam na następna. Cytuj
Banny Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Pięknie wykonany model! Aż miło popatrzeć. Gratulacje! Z drobnych usterek, to wewnętrzna strona pokryw podwozia była malowana z reguły na biało. Poza tym z tego co wiem, w wersji F4U-1A nie było stopnia do wchodzenia w prawej klapie. Otwór w tym miejscu pojawił się razem z F4U-1D. PS Jakoś popularne są ostatnio te Corsairy! Ja właśnie dziś skończyłem swojego, w skali 1/72. Cytuj
greatgonzo Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Żaden drugowojenny Corsair nie miał otwartego stopnia w klapie. Ostatnie -1D miały już stopnie, ale zamykane klapką typu kick-in. Podobnie wczesne czwórki. Klapy ze stopniem na przestrzał to późniejsze -U4. Klapy były wymienne stąd powojenne zdjęcia -1D w takiej konfiguracji. Model bardzo ładny. Cytuj
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Wspaniale wykonany Corsair. Błędy merytoryczne zostały już wymienione, a technicznych raczej nie widać. Przepiękne malowanie i subtelne ślady eksploatacji. Oto przykład, że malowanie samolotu US Navy nie musi być monotonne. Bardzo miło się go ogląda! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj
krosto Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Bardzo wysokie loty! Zarówno wykonanie jak i prezentacja na forum to klasa sama w sobie! Pozdrawiam K Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi